Γιάννης Μπούτος: «Ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το τέλος του “Καλοκαίρι yes”»

«Στεναχωριέμαι που δεν μιλάω με τον Φοίβο Παπαδάκη»

Ο Γιάννης Μπούτος μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι, όπου δεν έκρυψε ότι του κόστισε το τέλος του «Καλοκαίρι yes» στο Open, στο οποίο συμμετείχε πέρσι.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, δεν κράτησε επαφές με τους περισσότερους πρώην συνεργάτες του, ενώ για κακή του τύχη «πάγωσε» και το «Trap Star», στο οποίο θα παρουσίαζε τα παρασκήνια. Ο Γιάννης Μπούτος έκανε λόγο για πικρία, καθώς πλέον έμεινε χωρίς σταθερή δουλειά.

Δείτε επίσης: «Δεν πιστεύω ότι δε με ήξερε! Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα» - Η απάντηση του Μπούτου για την δήλωση της Καινούργιου προς το πρόσωπό του

Ο Γιάννης Μπούτος για τις σχέσεις του σήμερα με τον Φοίβο Παπαδάκη

«Επαγγελματικά δεν έχω κάποια πρόταση από την τηλεόραση. Είχα ανακοινώσει ότι θα κάνω τα backstage στο reality με τους τράπερς, αλλά για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, το project “πάγωσε”. Το έχω ξαναζήσει το έργο, δεν έπεσα απ' τα σύννεφα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπούτος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πρώην συνεργάτες του, μεταξύ αυτών και η παρουσιάστρια του Summer's Cool, Μαριάντα Πιερίδη. Ο Γιάννης Μπούτος ανέφερε ότι πλέον δεν κρατάει επαφές με τον Φοίβο Παπαδάκη, με τον οποίο γνωρίζονταν πριν από το πρωινό του Open: «Πέρυσι μου είχε αφήσει ωραία γεύση όλο αυτό που είχαμε κάνει με τα παιδιά. Δεν έχω ιδιαίτερη επικοινωνία με τους υπόλοιπους. Η πιο στενή επαφή που έχω κρατήσει είναι με τον Τριαντάφυλλο. Στεναχωριέμαι που δεν μιλάω με τον Φοίβο Παπαδάκη, του είχα κάνει κάποια τηλεφωνήματα, αλλά ξέρω ότι τρέχει και έχει ένα πιεστικό πρόγραμμα. Προσπαθούσα να μην τον ενοχλώ πολύ, ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα τα πούμε!».

«Έχω πικραθεί που δεν είμαι στον χώρο της τηλεόρασης, είχα εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου σε αυτό το κομμάτι, προφανώς και έχω στεναχωρηθεί. Από τον Σεπτέμβριο που τελείωσε η δική μας καλοκαιρινή εκπομπή πέρσι, μέχρι και τώρα ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πλέον δεν είχα σταθερή δουλειά και έπρεπε να ψάξω να βιοποριστώ κι εγώ κάπως», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μπούτος.