Μαρινέλλα: Λίκνιζε το κορμί της σαν 20αρα ενώ είναι 86 - Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της την συναυλία της στην Κύπρο

Αποθεώθηκε από το κοινό κι όχι αδίκως

Είναι από τις γυναίκες που το λέει η καρδιά τους, που δεν χαμπαριάζουν με χρόνια και ηλικίες, είναι από τις γυναίκες που γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν και γι' αυτό το κάνουν καλά. Η Μαρινέλλα για ακόμα μία φορά κατάφερε να μαγέψει το κοινό της στην Κύπρο και αναμφισβήτητο είναι το γεγονός πως από την συναυλία αυτή - μεταξύ άλλων - θα μείνει αξέχαστο και το τσιφτετέλι της γνωστής τραγουδίστριας!

Η 86χρονη ερμηνεύτρια τα έδωσε όλα για όλα στη σκηνή, χόρεψε τσιφτετέλι και λικνίστηκε στον ρυθμό των τραγουδιών της, ενθουσιάζοντας το κοινό της που την αποθέωσε με κραυγές!

Το τσιφτετέλι της Μαρινέλλας

Βέβαια υπενθυμίζουμε πως και πριν από λίγο καιρό είχε γίνει viral στα social ακόμα ένα βίντεο που την έδειχνε να χορεύει (δείτε το εδώ).

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Μαρινέλλα

  • Η Μαρινέλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαΐου του 1938. Οι γονείς της ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη. Είναι το τέταρτο και νεότερο μέλος της οικογένειας. Μια οικογένεια φτωχή αλλά δεμένη με αρχές, που τα περισσότερα μέλη της τραγουδούσαν πολύ καλά. Από τεσσάρων έως πέντε χρονών, συμμετείχε στην παιδική ραδιοφωνική εκπομπή "Παιδική ώρα" στην οποία έτυχε να τραγουδήσει ένα κομμάτι του Schubert.
  • Στα δώδεκά της χρόνια διαφήμιζε τα καταστήματα "Melka" της Θεσσαλονίκης. Στα δεκαεφτά της, ακολούθησε ως ηθοποιός το θίασο της Μαίρης Λωράνς όπου έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Δίπλα της, οι ανερχόμενοι τότε ηθοποιοί Κώστας Βουτσάς και Μάρθα Καραγιάννη, αλλά και η Σόνια Δήμου, ο Γιάννης Τζαννετάκος και η χορεύτρια Ντέπυ Φιλοσόφου. Κάποιο βράδυ, η τραγουδίστρια του θιάσου αρρώστησε και η Μαρινέλλα που ήξερε απ' έξω όλα τα τραγούδια, την αντικατέστησε.
  • Το πρώτο ντουέτο με τον Καζαντζίδη που ακούγεται μόνη της η Μαρινέλλα, ήταν το «Τι γυρεύεις από 'μένα» του Πάνου Πετσά και του Κώστα Βίρβου, το 1957. Ενώ το πρώτο σόλο τραγούδι της Μαρινέλλας ήταν το «Ήρθα πάλι κοντά σου» με β' φωνή της Γιώτας Λύδια, που κυκλοφόρησε το 1959.