Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα όλο νόημα για τον επόμενο προορισμό τους στο World Party

Το νέο τους ταξίδι μετά την Ουγκάντα

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σιγά-σιγά η περιήγηση του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη στην Ουγκάντα φτάνει στο τέλος της. Το δίδυμων των παρουσιαστών που αναχώρησε στα τέλη Ιουλίου από τη χώρα μας για τα γυρίσματα του ανανεωμένου World Party ετοιμάζεται να επισκεφτεί τον δεύτερο προορισμό του, που επίσης θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε το πρώτο του μήνυμα από τα γυρίσματα του ανανεωμένου World Party: «Η διοργάνωση όλων αυτών των ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: «Αχ, πόσο μου λείπεις…», λέει στον Σάκη Τανιμανίδη – Η γλυκιά απάντησή του

Ο επόμενος προορισμός του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη

Οι δύο παρουσιαστές κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους, όσον αφορά τους προορισμούς που θα επισκεφτούν, ωστόσο πριν από λίγη ώρα ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε ένα πολύ ισχυρό clue. «Μένει κανένας Έλληνας στην Μποτσουάνα;», αναρωτιέται όλο νόημα, και για να ρωτάει προφανώς θα βρεθεί κι εκείνος με τον Γιώργο Μαυρίδη στη χώρα της Νότιας Αφρικής μετά την Ουγκάντα.

Οι δύο παρουσιαστές και φίλοι δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα τον τίτλο που θα έχει η νέα εκπομπή τους, και προσωρινά τιτλοφορείται από τα αρχικά των ονομάτων τους (G & S Reunion)