Δεκαπενταύγουστος – Ποιες Μαρίες γιορτάζουν σήμερα: Οχτώ Ελληνίδες celebrities που δέχονται ευχές

Για να μην υπάρχουν μπερδέματα!

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μία μεγάλη γιορτή, η οποία φέρνει ταυτόχρονα και ένα μεγάλο... μπέρδεμα: Ποιες Μαρίες γιορτάζουν σήμερα και όχι στις υπόλοιπες ημέρες που τιμάμε την Παναγία;

Αυτές είναι 8 επώνυμες Μαρίες που γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο, με πολλές εξ αυτών μάλιστα να ευχαριστούν δημόσια για τις ευχές που λαμβάνουν από νωρίς το πρωί.

Οχτώ επώνυμες Μαρίες που γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο

1. Μαρία Κορινθίου

Διαφορετική θα είναι η φετινή γιορτή για την Μαρία Κορινθίου, καθώς πρόσφατα χώρισε από τον επί 14 χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη. Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι δείχνει ότι υπάρχει ακόμα αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση, θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τη 16χρονη Ισμήνη.

2. Μαρία Αντωνά

Μπορεί ο χρόνος που μας πέρασε να της πήρε μία μεγάλη σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη, ωστόσο γιορτάζει ανανεωμένο στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο με τα γυαλιά του παρουσιαστή να τον «προδίδουν».

3. Μαρία Σολωμού

Η δημοφιλής ηθοποιός γιορτάζει σήμερα σε παραλία στην Ελαφόνησο, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους και συνεχίζοντας τις διακοπές της στα νησιά.

4. Μαρία Μπεκατώρου

Όμορφες στιγμές για την παρουσιάστρια του The Chase, που δέχεται ευχές από συγγενείς και φίλους και απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

5. Μαρία Καβογιάννη

Μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στο χώρο της υποκριτικής, η Μαρία Καβογιάννη ευχαρίστησε πριν από λίγη ώρα τους αγαπημένους της ανθρώπους για τις ευχές.

6. Μαρία-Λουίζα Βούρου

Η αγαπημένη blogger και ραδιοφωνική παραγωγός γιορτάζει σήμερα και χαίρεται αυτή την ημέρα στην παραλία, όπως αποκάλυψε.

7. Μαρία Μπακοδήμου

Και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου ανήκει στις εορτάζουσες, ευχαριστώντας πριν από λίγη ώρα για τις ευχές που δέχεται.

8. Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, και την κόρη τους, απολαμβάνοντας την οικογενειακή ευτυχία.

Ευχόμαστε σε όλες τις εορτάζουσες Μαρίες μια υπέροχη γιορτή γεμάτη χαρά και ευτυχία!