Έλενα Ασημακοπούλου – Ψήλωσε απίστευτα η κόρη της: Οι τρυφερές ευχές για τη γιορτή της

Της έχει τρελή αδυναμία

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σημαντική ημέρα είναι η σημερινή, 15η Αυγούστου, για την Έλενα Ασημακοπούλου, καθώς η κόρη της Μαρία-Ροζάρια έχει την ονομαστική της εορτή.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 13χρονη, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Η σχέση μητέρας και κόρης είναι πολύ στενή, με τις δύο τους να περνούν συχνά ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Έλενα Ασημακοπούλου συχνά εκφράζει την αγάπη και την υπερηφάνειά της για την Μαρία-Ροζάρια μέσω των αναρτήσεών της στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε επίσης: Έλενα Ασημακοπούλου: Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο από τον Τσιρίλο - Αυτός είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας σύντροφός της

Η φωτογραφία της Έλενας Ασημακοπούλου με την κόρη της

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της κόρης της, η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε σήμερα μια γλυκιά φωτογραφία της συνοδευόμενη από την ευχή «Χρόνια πολλά ζωή μου». Στη φωτογραφία, η Μαρία-Ροζάρια φαίνεται να έχει ψηλώσει ιδιαίτερα από την τελευταία φορά που την είδαμε στο πλευρό της μητέρα της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανάρτησε η Έλενα Ασημακοπούλου για να γιορτάσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα, καθώς και το πρωινό τους.

Τι δήλωνε για το διαζύγιο και τη μικρή Μαρία-Ροζάρια

Το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε πως ακολούθησε χωριστούς δρόμους από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ τώρα φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Κώστα Τσαρτσαρή. Μιλώντας για τον χωρισμό της, η Έλενα Ασημακοπούλου τόνιζε πως: «Ήταν αρκετά δύσκολο διάστημα κυρίως ως προς το παιδί. Έχουμε σχέσεις τυπικές με τον Μπρούνο. Είναι μόνιμα στο εξωτερικό κι έρχεται να δει κάποιες ημέρες το παιδί. Το πάλευα για πάρα πολύ καιρό πριν χωρίσω αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημά μου».

«Πολύ δύσκολη μέρα όταν ανακοίνωσα στο παιδί το χωρισμό. Η Μαρία, όμως, είναι ένα πάρα πολύ ώριμο παιδί και ήξερε, ζούσε πράγματα από πριν οπότε ήξερε τι θα συμβεί. Είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις πριν και προσπάθειες άρα ήξερε. Συζητάμε τα πάντα με την κόρη μου. Είμαι περήφανη για την κόρη μου. Είναι εξαιρετική», ανέφερε επίσης σχετικά.