Χριστίνα Μπόμπα: «Αχ, πόσο μου λείπεις…», λέει στον Σάκη Τανιμανίδη – Η γλυκιά απάντησή του

Τους χωρίζουν χιλιόμετρα, αλλά παραμένουν σε επαφή

Instagram/chrismpo

Στην Ουγκάντα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς οι δυο τους ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για την επιστροφή της νέας τους ταξιδιωτικής εκπομπής, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1. Οι δύο παρουσιαστές αποχωρίστηκαν τις οικογένειές τους, ο πρώτος τη Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες τους, ο δεύτερος τα σκυλάκια του.

Μετά από πολλά χρόνια και τη μεγάλη επιτυχία που είχαν κάνει στον Alpha με το "World Party", οι δύο τους υπόσχονται στους τηλεθεατές μοναδικά ταξίδια και περιπέτειες, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Στις 14 Αυγούστου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την απουσία του από τα social media. Όπως εξήγησε, αυτό οφείλεται στα απαιτητικά γυρίσματα της νέας εκπομπής.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ουγκάντα

Ο διαδικτυακός «διάλογος» του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα

«Η διοργάνωση όλων αυτών των ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε αναδημοσιεύοντας το παραπάνω βίντεο στον δικό της λογαριασμό, ενώ σε ξεχωριστή ανάρτηση εξέφρασε δημόσια πόσο πολύ της έχει λείψει. «Αχ, πόσο μου λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, με τον Σάκη ωστόσο να μην αργεί και να της απαντάει σε ξεχωριστό story «...εμένα να δεις πόσο». Μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους, αλλά παραμένουν πάντα κοντά, έστω και με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Δείτε την απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη:

H Χριστίνα Μπόμπα τον είχε αποχαιρετήσει με φωτογραφίες τους από τη Νάξο. «Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον) Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.