Φωτιά στην Αττική: «Καιγόμαστε!» - Το τηλεφώνημα και τα τελευταία λόγια της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Χαλάνδρι

Ανατριχίλα!

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Η φωτιά που ξέσπασε στο Βαρνάβα την Κυριακή 11 Αυγούστου, η οποία εξαπλώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και έφτασε μέχρι και το Χαλάνδρι, άφησε πίσω της μία τεράστια έκταση καμένης γης, συντρίμμια από σπίτια (δείτε εδώ τα σπαρακτικά λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη για την κατοικία του που κάηκε) και μία γυναίκα νεκρή.

Την έλεγαν Νάντια, ήταν 65 χρονών και ήταν από την Μολδαβία. Βρισκόταν στο εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν και είχε κλειδωθεί στο μπάνιο στην προσπάθειά της να σωθεί από τις φλόγες, καθώς δεν μπορούσε να διαφύγει από το κτίριο.

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στη φωτιά στην Αττική

Οι συνάδελφοί της έχουν αφήσει μερικά λευκά τριαντάφυλλά στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή για να την τιμήσουν, ενώ μιλώντας στο STAR ένας από τους άντρες που δούλευε μαζί της δήλωσε: «Αυτό ήταν το χειρότερο. Το μαγαζί θα βάζαμε πλάτη και θα το στήναμε, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο» και ένας άλλος πρόσθεσε: «Μου κόπηκαν τα πόδια. Ήταν ωραίος άνθρωπος. Στη δουλειά ήταν κυρία».

«Έβλεπα τη φωτιά, παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει ένας συνάδελφος και παίρνω την κοπέλα. Μου λέει "Θανάση καιγόμαστε, κλείσε”. Αυτό ήταν, τέρμα. Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια. Φοβήθηκε… Ίσως σου λέει μήπως δεν μπει η φωτιά μέσα και την γλιτώσω. Δεν ξέρω...», ανέφερε ακόμη ένας συνάδελφός της.

Δείτε επίσης: Στιγμές αγωνίας για πρωταγωνιστή από την Γη της Ελιάς - «Φωτιά στο "σπίτι" μας»