Σίσσυ Χρηστίδου: Πάρτι στην παραλία με τετραώροφη τούρτα υπερθέαμα και πυροτεχνήματα - Ο μεγάλος γιος της έγινε 16

Στιγμές συγκίνησης για την παρουσιάστρια

Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Τρίτη 13 Αυγούστου, για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς ο μεγάλος γιος τους, ο Φίλιππος, είχε τα γενέθλιά του. Ο νεαρός έκλεισε τα 16 και το γιόρτασε με τον πιο μοναδικό τρόπο. Ετοίμασε ένα beach party σε παραλία στην Χαλκιδική, όπου κάλεσε όλους του τους φίλους.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενθουσίασε τους ακόλουθούς της. Και μόνο η τούρτα που είχε διαλέξει για εκείνον ήταν ένα υπερθέαμα. Τετραώροφη, με θέμα τον Batman και φυσικά τα κεράκια με την ηλικία του παιδιού της.

Το πάρτι γενεθλίων για τα 16 χρόνια του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου

Είχαν στολίσει και το μέρος με λίγα μπαλόνια, ενώ την ώρα που ο ήλιος έδυε και είχε δημιουργήσει αυτή την τόσο όμορφη χρωματική παλέτα με το γαλάζιο του ουρανού να μπλέκεται με το πορτοκαλί του ήλιου, έριξαν πυροτεχνήματα και οι παρέα του Φίλιππου τα παρακολουθούσε να πέφτουν με χαμόγελο.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου - «Έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια, έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου από τότε»

«16 χρόνια στη ζωή! Πόσο όμορφη την κάνεις…
Σαγαπάω Φίλιππε. Αδιανόητα..», έγραψε η περήφανη μανούλα στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε για να ευχηθεί στον γιο της και γέμισε με ακόμη περισσότερες ευχές από τους ακόλουθούς της.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγο καιρό, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η αναφορά στον μεγάλο της γιο, που έχει μεγαλώσει και πλέον έχει σχέση (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις μητέρας και γιου).

Η παρουσιάστρια τόνισε, πως ο γιος και η κοπέλα του έρχονται κανονικά στο σπίτι και επομένως έχουν γνωριστεί μεταξύ τους. Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε πως δεν θέλει να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για το ζευγάρι, καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα άλλων προσώπων.

«Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι, έχει σχέση αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί μπορεί να με μαλώσει. Την αγαπώ πολύ, πολύ την αγαπώ. Είναι και τι θα τύχει όμως. Είναι ένα κορίτσι που είναι λογικό πολύ, τον προσγειώνει, είναι μια πολύ καλή περίπτωση, ένα διαμάντι είναι αυτό το κορίτσι, οπότε νιώθω καλά με αυτό.

Αν ήταν και ήταν κάτι που θεωρούσα ότι του κάνει κακό, δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν. Αυτό θα μου ήταν δύσκολο. Είναι 1,5 χρόνο μαζί της. Είμαι πολύ περήφανη και για την επιλογή του και με τον τρόπο, που το χειρίζεται. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, είναι πολύ γλυκάκια», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.