Γιάννης Λάτσιος: Δεν είχε ανεβάσει τίποτα από τον Οκτώβριο του '23 - Οι σπάνιες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές

Που βρίσκεται

Instagram / Γιάννης Λάτσιος / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Λάτσιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αλλά ούτε και αναρτά πολλές φωτογραφίες στα social media του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, είχε να ανεβάσει κάτι από τον Οκτώβριο του 2023. Μόλις ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, ωστόσο, αυτό άλλαξε.

Ο ίδιος ξεκίνησε να δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από τα μέρη που έχει επιλέξει να επισκεφθεί. Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μία εβδομάδα ήταν από ένα resort στο Ξυλόκαστρο, δίπλα στο κύμα, ενώ οι επόμενες αναρτήσεις του είναι από την Τήνο όπου παραμένει αυτές τις ημέρες.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Σοφία Ζαχαράκη - Τι συνέβη στο πρόσφατο δείπνο τους

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιάννη Λάτσιου

Δεν συνηθίζει να φωτογραφίζει τον εαυτό του και έτσι οι φωτογραφίες που πόσταρε είναι από τα εντυπωσιακά τοπία που έχει βρεθεί, τις παραλίες και τα ηλιοβασιλέματα που έχει αντικρίσει. Φυσικά, τα like και τα σχόλια είναι χιλιάδες κάθε φορά.

Δείτε επίσης: Με επιδαπέδια φωτιστικά, πισίνα, κήπο, master & play room - Το εσωτερικό της πολυτελούς βίλας του στην Εκάλη


Στην Τήνο απολαμβάνει τις διακοπές του και ο Γιώργος Λιάγκας. Πρόκειται για το αγαπημένο νησί του παρουσιαστή για αυτό κιόλας έχει αγοράσει εκεί το δικό του σπίτι. Μιλάμε για ένα τέλειο εξοχικό το οποίο διαθέτει πισίνα από την οποία βλέπει μεγάλο μέρος του νησιού αλλά και το Αιγαίο.

Αφού λοιπόν αρχικά ταξίδεψε εκεί με τα παιδιά του και πέρασαν όμορφες στιγμές με βόλτες στα σοκάκια και βουτιές στη θάλασσα, στην συνέχεια τον επισκέφθηκε η σύντροφος του Μαρία Αντωνά για να περάσουν επίσης λίγο χρόνο μαζί. Το ζευγάρι απόλαυσε όμορφες στιγμές με ρομαντικές εξόδους αλλά και με διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η φιλική σχέση που έχει ο Γιώργος Λιάγκας με τον πρώην σύζυγό της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Λάτσιο, είναι γνωστή. Οι δυο τους κάνουν αρκετή παρέα για αυτό και αποφάσισε να τον επισκεφθεί στην Τήνο για να απολαύσει με τη σειρά του και εκείνος τις διακοπές στο όμορφο νησί.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ξενάγηση στα σοκάκια του νησιού που είναι βγαλμένα σαν από παραμύθι και μάλιστα τον ρώτησε αν θέλει να γίνει Τηνιακός αγοράζοντας σπίτι.