Ξέσπασε η Καίτη Φίνου μετά από αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε: «Ασχοληθείτε με τα δικά σας χάλια»

«Πήγαινε να δουλέψεις που μας δείχνεις το ξέρατο», της είπαν

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Καίτη Φίνου είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, καθώς και τις απόψεις της για κοινωνικά θέματα. Μέσω του λογαριασμού της στο TikTok συνομιλεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και κάνει live βίντεο για να τους γνωρίσει καλύτερα.

Ωστόσο, δεν βλέπουν όλοι θετικά αυτήν την κίνησή της. Η Καίτη Φίνου πρόσφατα δέχτηκε ένα αρνητικό σχόλιο για τις εμφανίσεις της που την προκάλεσε να απαντήσει δημοσίως.

Δείτε επίσης: Καίτη Φίνου: Έφτιαξε τα δόντια της που είχαν σαπίσει μετά τον κορωνοϊό - Πόζαρε χαμογελώντας

Η απάντησή της Καίτης Φίνου σε αρνητικό σχόλιο

Το σχόλιο ανέφερε: «Όλη μέρα στο ίντερνετ σε βλέπω, βαρέθηκα. Πήγαινε να δουλέψεις που μας δείχνεις το ξέρατο». Η Καίτη Φίνου δεν άφησε το σχόλιο να περάσει απαρατήρητο και έδωσε μία σαφή και άμεση απάντηση, δείχνοντας ότι δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στην κριτική.

«Για να με βλέπετε όλη την ημέρα στο internet, σημαίνει πως είστε κι εσείς… Σταματήστε λοιπόν να ασχολείστε με άλλους και ασχοληθείτε με τα δικά σας χάλια», ακούγεται να λέει σε ένα σύντομο βίντεο η Καίτη Φίνου, παροτρύνοντας τους καλοθελητές να... κρατηθούν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Καίτης Φίνου:

Η σπαρακτική ανάρτηση της για την 11χρονη στην Ηλεία

Στο παρελθόν, βέβαια, η ηθοποιός έχει τοποθετηθεί και για κοινωνικά ζητήματα, όπως όταν το πανελλήνιο «πάγωσε» μετά την άγρια δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία από τον θείο της. Η Καίτη Φίνου λοιπόν, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση απορώντας πως γίνεται να ζουν ανάμεσά μας τέτοιοι άνθρωποι.

«Χριστέ μου, Παναγία μου... Το παιδί αυτό, ο άγγελος αυτός που είχε δηλωθεί εξαφανισμένο, βρέθηκε μαχαιρωμένο σε χωράφι από συγγενή της. Γιατί ζουν τέτοιοι άνθρωποι θεέ μου; Δε σε έχω ρωτήσει ποτέ γιατί πήρες την οικογένειά μου, εδώ όμως, περιμένω σημάδι σου για το ουρλιαχτό μου προς εσένα. Γιατί;», έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram.