Θοδωρής Μαραντίνης: Κάλεσε σε «απόλυτη ησυχία για αυτούς που έχουν χάσει το σπίτι τους» στην πρόσφατη συναυλία του

Συγκινητικό στιγμιότυπο στον απόηχο της πυρκαγιάς

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Εκτός Αθηνών ταξίδεψε τις τελευταίες ώρες ο Θοδωρής Μαραντίνης, για μία προγραμματισμένη συναυλία στη Ναύπακτο χθες (12/8) μαζί με τους Onirama. Όπως είπε και ο ίδιος είχε τον «άχαρο ρόλο», ενώ έκαιγαν οι φωτιές στη βορειοανατολική Αττική, εκείνος να πρέπει να διασκεδάσει τον κόσμο που ήθελε να ξεχαστεί για λίγο από τα όσα έβλεπε.

Ο τραγουδιστής δεν άφησε ασχολίαστες τις πυρκαγίες, ωστόσο, που έπληξαν μεγάλο κομμάτι της πρωτεύουσας. Από τη σκηνή ο Θοδωρής Μαραντίνης κάλεσε τους θεατές να κάνουν απόλυτη ησυχία και να στείλουν μία καρδιά σε όσους περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Βάσια Παναγοπούλου για τις φωτιές: «Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει»

Το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη από τη σκηνή για τις φωτιές

«Επειδή η μέρα σήμερα είναι λίγο δύσκολη, συνήθως σε αυτό το video φωνάζουμε πόσο καλά περάσαμε. Σήμερα θέλω να κάνουμε απόλυτη ησυχία, να βάλουμε καρδούλες στον αέρα για όλους αυτούς που ζορίζονται ή έχουν χάσει το σπίτι τους. Καλή δύναμη σε όλους», ακούγεται να λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης σε βίντεο που ανέβασε.

«Με τον “άχαρο” ρόλο των διασκεδαστών τέτοιες μέρες, σας στέλνουμε με όλη τη Ναύπακτο αγάπη, ελπίδα και κουράγιο», έγραψε στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Μαραντίνης.