Ο Αρμάντ Ντουπλάντις απολαμβάνει ελληνικές γεύσεις και ήλιο στη Σαντορίνη μετά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μαζί με τη σύντροφό του ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ

Instagram/mondo_duplantis

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις, ο κορυφαίος αθλητής του άλματος επί κοντώ και χρυσός Ολυμπιονίκης, επέλεξε τη μαγευτική Σαντορίνη για να χαλαρώσει μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Ο νεαρός αθλητής, που σπάει (τα δικά του) παγκόσμια ρεκόρ σε κάθε του εμφάνιση, βρίσκεται στο ειδυλλιακό νησί με τη σύντροφό του, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα, και φυσικά, την περίφημη ελληνική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Ντουπλάντις έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές από τις διακοπές του στα social media, δίνοντας μια γεύση από την εμπειρία του στη Σαντορίνη. Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο Σουηδός αθλητής φαίνεται να απολαμβάνει ποικιλία ελληνικών φαγητών, από παραδοσιακά σουβλάκια και κλαμπ σάντουιτς μέχρι μπέργκερ, χωριάτικη σαλάτα, γλυκά και παγωτά. Με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε: «Όταν τελειώνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μπορείς να φας ό,τι θες. Οι δίαιτες είναι χάλια».

Δείτε επίσης: Παρίσι 2024: Ποιος είναι ο Άρμαντ Ντουπλάντις που "πέταξε" και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ - Η ξανθιά καλλονή σύντροφός του

Φίλος με τον Καραλή ο Αρμάντ Ντουμπλάντις

Η επιλογή του Ντουπλάντις να επισκεφθεί την Ελλάδα, δεν είναι τυχαία, καθώς διατηρεί στενή φιλία με τον Έλληνα αθλητή του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή. Οι δύο αθλητές μοιράζονται την αγάπη τους για το άθλημά τους και έχουν αναπτύξει μια δυνατή σχέση, που ξεπερνά τα όρια του ανταγωνισμού. Η παρουσία του Ντουπλάντις στην Ελλάδα, αμέσως μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Παρίσι, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της αγάπης του για τη χώρα και τις ομορφιές της.

Μετά από μια χρονιά γεμάτη προπονήσεις και αγώνες, ο Ντουπλάντις φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της χαλάρωσης στη Σαντορίνη, γεμίζοντας μπαταρίες για τις επόμενες αθλητικές του προκλήσεις. Η αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και το ελληνικό καλοκαίρι, είναι εμφανής σε κάθε ανάρτηση, καθώς ο νεαρός πρωταθλητής αφήνει πίσω του την αυστηρή διατροφή και επιτρέπει στον εαυτό του να απολαύσει όλες τις γεύσεις που προσφέρει η Ελλάδα.