Ξεσπά η Βάσια Παναγοπούλου για τις φωτιές: «Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει»

«Στο ίδιο έργο θεατές»

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για τις καταστροφικές φωτιές που ξέσπασαν στη βορειοανατολική Αττική τις τελευταίες μέρες πήρε θέση η Βάσια Παναγοπούλου. Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους κάηκαν, μαζί με επιχειρήσεις και ζώα που δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν από τη λαίλαπα, ενώ μία γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη.

Γι' αυτό και η Βάσια Παναγοπούλου δεν έκρυψε την οργή της και την απογοήτευσή της για τα όσα διαδραματίστηκαν, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως μας αξίζουν όσα παθαίνουμε καθώς δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» ο Παύλος Κοντογιαννίδης για τις φωτιές: «Γ…ο γιατί δεν μας προστάτεψαν; Η οργή μου όχι μόνο ξεχειλίζει, χείμαρρος έχει γίνει…»

Η ανάρτηση της Βάσιας Παναγοπούλου για τις φωτιές

«Αυτή λοιπόν είναι η επόμενη μέρα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτή είναι η επόμενη μέρα της όμορφης Αττικής μας. Αυτή είναι η ντροπή που μας αξίζει γιατί δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε όσα γενναιόδωρα μας χάρισε η πατρίδα μας.

Στο ίδιο έργο θεατές ανήμποροι, να μετράμε #megafires, κόπους μιας ζωής να χάνονται σε μια στιγμή και τα πλάσματα τα πιο αθώα τα ζώα και τα πουλιά να είναι θύματα μας.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται από τους εθελοντές και την αλληλεγγύη και από αυτούς τους πυροσβέστες που αναλόγως τους αποκαλούμε ήρωες ή τεμπέληδες. Αθήνα εάλω», αναφέρει η Βάσια Παναγοπούλου στο μήνυμά της.