Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ουγκάντα

Επιστρέφει σύντομα το World Party

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξεκίνησαν τα ταξίδια ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του World Party. Οι δύο παρουσιαστές και φίλοι δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα τον τίτλο που θα έχει η νέα εκπομπή τους, και προσωρινά τιτλοφορείται από τα αρχικά των ονομάτων τους (G & S Reunion)

O Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης για τα γυρίσματα της εκπομπής τους. Άφησαν και οι δύο πίσω τις οικογένειές τους (ο πρώτος τη Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες τους, ο δεύτερος τα σκυλάκια του) και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πυρετώδη ρυθμό προετοιμασιών και γυρισμάτων.

Δείτε επίσης: World Party Reunion: Το ευτράπελο που τους έτυχε στο πρώτο γύρισμα - Οι αναρτήσεις του Τανιμανίδη & του Μαυρίδη από το αεροδρόμιο

Οι πρώτες φωτογραφίες του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη από το World Party

Με δεδομένο ότι τα πρώτα επεισόδια πρέπει να είναι έτοιμα σε ένα μήνα περίπου, λογικό είναι να γυρνούν τον κόσμο, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αποκαλύπτει πρόσφατα ότι ο πρώτος προορισμός τους είναι η Ουγκάντα. Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν εκείνος που δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες τους από την χώρα της Ανατολικής Αφρικής.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο Γιώργος Μαυρίδης από το ταξίδι στην Ουγκάντα με τον Σάκη Τανιμανίδη για το reunion του World Party: