Ανδρομάχη: Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ - Η φωτογραφία της από την παραλία λίγο πριν γεννήσει

«Μπήκαμε στον μήνα μας»

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Λιβάνη. Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, αποκάλυψε πως μπήκε στον ένατο μήνα, που σημαίνει πως από μέρα σε μέρα και από λεπτό σε λεπτό μπορεί το μωράκι της να έρθει στον κόσμο.

Η όμορφη μανούλα πόζαρε στον φακό φορώντας το αγαπημένο της animal print μαγιό, με ένα λευκό πουκάμισο από πάνω, σε μία ξαπλώστρα στην παραλία και κρατούσε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Το χαμόγελο της ευτυχίας που αισθάνεται είναι και το μοναδικό αξεσουάρ που φορούσε.

Η φωτογραφία της Ανδρομάχης Δημητροπούλου λίγο πριν γεννήσει

«Μπήκαμε στον μήνα μας. Για να δούμε, πότε θα μας κάνει έκπληξη το μπέιμπι», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα και φυσικά όλοι οι ακόλουθοί της, γνωστοί και άγνωστοι, έσπευσαν να της ευχηθούν να πάνε όλα καλά και να έρθει γρήγορα το παιδί της.


Πριν από λίγο καιρό, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο καλός της σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε εξομολογηθεί για τον γιο τους και εκείνη: «Ανυπομονώ να γεννηθεί το παιδί μας με την Ανδρομάχη. Αυτά τα πράγματα είναι απλά, ήρθε και έδεσε. Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μου συμβεί όλο αυτό. Όταν είδα το παιδί χοροπηδούσα, αν και η έντονη αντίδραση ήταν πιο μετά. Στην αρχή μου έλεγαν πως ήταν κοριτσάκι για κάνα μήνα, μπερδεύτηκε ο γιατρός. Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό, είμαι δίπλα της σε όλα και θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή».

Δείτε επίσης: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε στην Ανδρομάχη - Φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου