Δύσκολο βράδυ για την Δήμητρα Κατσαφάδου: «Φυγάδευσα τα ζωάκια μου αλλά...»

Η φωτιά έφτασε στο σπίτι της

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολο ήταν και το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έλαβαν μήνυμα από το 112 πως έπρεπε να εκκενώσουν τα σπίτια τους μέσα στη νύχτα, διότι υπήρχε κίνδυνος η φωτιά να εξαπλωθεί και να κινδυνεύσουν.

Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία στην μονοκατοικία της φιλοξενεί πολλά ζώα που έχει υιοθετήσει, ωστόσο, όπως ενημέρωσε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φρόντισε να τα μεταφέρει χωρίς κανένα από αυτά να πάθει κάτι, σε ασφαλές μέρος.

Δείτε επίσης: Στέλιος Λεγάκης - Εγκατέλειψε το σπίτι του στη Διώνη: «Εύχομαι να καείτε εσείς που βάζετε τις φωτιές»

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για το βράδυ της και την φωτιά στην Αττική

«Ποτέ δεν με ένοιαζαν οι υλικές ζημιές όσο η αξία της ανθρώπινης ζωής! Φέτος έτυχε και στο δικό μου σπίτι! Φυσικά φυγάδευσα τα ζωάκια μου αλλά και όσα περισσότερα μπόρεσα! Να δείξουμε όλοι την απαιτούμενη ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη για να ξορκίσουμε το κακό! Όλοι μαζί μπορούμε», έγραψε στο story που ανέβασε στο προφίλ της, ενώ για άλλη μία φορά παρέχει δωρεάν τις ειδικές κρέμες που παράγει για όσους υποφέρουν από εγκαύματα.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η επιχειρηματίας και το σπίτι της κινδυνεύουν, καθώς είχε ζήσει τον ίδιο εφιάλτη και στις φωτιές στην Πεντέλη πριν από περίπου δύο χρόνια, τέτοια εποχή ξανά.

Δείτε επίσης: Στιγμές αγωνίας για πρωταγωνιστή από την Γη της Ελιάς - «Φωτιά στο "σπίτι" μας»

Δυστυχώς, η φωτιά άφησε πίσω της ήδη το πρώτο ανθρώπινο θύμα. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 12 Αυγούστου, εντοπίστηκε η σορός μίας απανθρακωμένης γυναίκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε απανθρακωμένη σε ένα κτίριο επαγγελματικής χρήσης που σχετίζεται με μάρμαρα, στα σύνορα Βριλησσίων - Χαλανδρίου, στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Στρατονίκης συγκεκριμένα.

Αναφέρεται πως πρόκειται για μία 65χρονη την οποία αναζητούσαν νωρίτερα οι αρχές, με την ίχνη της να έχουν χαθεί από τη στιγμή που ξεκίνησε να εκκενώνεται το κτίριο στο οποίο εργαζόταν. Την καλούσαν στο κινητό, ωστόσο, έδειχνε να είναι ανενεργό. Φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να διαφύγει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.