Σταματίνα Τσιμτσιλή – Δύσκολες ώρες με τις φωτιές στην Αττική: «Από χθες ζούμε με την αγωνία...»

«Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε...»

Instagram/stam_tsimtsili

Ώρες αγωνίας για τους κατοίκους της βορειανατολικής Αττικής, με τις πυρκαγιές να μαίνονται ανεξέλεγκτα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, καθώς κοντά στις περιοχές που παραδίδονται στις φλόγες βρίσκεται και το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια του Alpha έστειλε το δικό της μήνυμα από την Πάρο, όπου βρίσκεται για διακοπές. Μέσα από τα προσωπικά της social media ανέφερε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με γείτονες και φιλικά πρόσωπα που δοκιμάζονται από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στο λεκανοπέδιο.

Δείτε επίσης: Οργισμένη η Ελένη Τσολάκη: «Ντροπή σας! Κάθε χρόνο ο ίδιος πόνος μπροστά σε αυτές τις τραγικές εικόνες»

Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις φωτιές

Πριν από λίγη ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε συγκεκριμένα: «Κάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα “γιατί” έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας. Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους, ο πύρινος εφιάλτης. Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν».

«Παντού φωτιά, στάχτες και καπνοί. Καμένη Γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το πού θα σταματήσει αυτή η λαίλαπα! Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς», αναφέρει σε δεύτερη ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.