Στέλιος Λεγάκης - Εγκατέλειψε το σπίτι του στη Διώνη: «Εύχομαι να καείτε εσείς που βάζετε τις φωτιές»

Ο τραγουδιστής μένει στη Διώνη με την οικογένειά του

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά που ξέσπασε από χθες (11/8) στη βορειοανατολική Αττική, με μεγάλες δασικές εκτάσεις και κατοικίες στην Πεντέλη και στη Διώνη, μεταξύ άλλων περιοχών, να έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός. Κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην τα βρουν επιστρέφοντας

Μεταξύ αυτών και ο τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης που μένει μόνιμα με τη σύζυγό του Ειρηάννα Συρίγου και την κόρη τους στην περιοχή της Διώνης. Όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, εγκατέλειψε μαζί με την οικογένειά του το σπίτι του τα ξημερώματα της Δευτέρας, προκειμένου να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Η οργισμένη ανάρτηση του Στέλιου Λεγάκη

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την οργή του για τα περιστατικά εμπρησμού που λαμβάνουν χώρα. Κάτοικος του Βαρνάβα κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, ότι η φωτιά εκεί ξεκίνησε από ανθρώπινο χέρι. Στο μήνυμά του ο Στέλιος Λεγάκης τόνισε πως η κατάσταση είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια για ηρωισμούς απέναντι στις φλόγες και πως εύχεται οι εμπρηστές να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα.

«Εμείς φύγαμε στις 5 το πρωί από το σπίτι. Ευτυχώς προλάβαμε. Εύχομαι όλα να τελειώσουν αισίως. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Τα σπίτια είναι ντουβάρια, τοίχοι, άψυχα πράγματα. Φύγετε όλοι. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να κάθεστε μέσα στα σπίτια να σώσετε κάτι. Δεν χωράνε ηρωισμοί. Όσο για εσάς που βάζετε τις φωτιές… Εύχομαι πραγματικά να καείτε οι ίδιοι. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέλιος Λεγάκης.