Ταμίλα Κουλίεβα: «Κόβει την ανάσα» το κορμί της με μπικίνι – Πώς διατηρείται σε φόρμα η ηθοποιός

Ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τους «Παγιδευμένους» ολοκληρώθηκαν και πλέον μπορεί να χαίρεται απερίσπαστη τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει στα βράχια και μας εύχεται «Καλές διακοπές», αλλά την παράσταση κλέβει το καλοδιατηρημένο κορμί της, το οποίο και αναδεικνύει με τα κατάλληλα μπικίνι.

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από την παραλία, με τη σιλουέτα της να αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να βαδίζει στα 57, αλλά δεν θα το μαντεύατε, αν δεν σας το λέγαμε, καθώς το κορμί της «βάζει κάτω» γυναίκες με τα μισά της χρόνια. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Ταμίλα Κουλίεβα:

Δείτε επίσης: Ταμίλα Κουλίεβα: «Η σχέση μου με τη μητέρα μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη» - Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της και τη ζωή στη Σοβιετική Ένωση

Πώς διατηρείται σε φόρμα η Ταμίλα Κουλίεβα

Μιλώντας στο YOU, η Ταμίλα Κουλίεβα είχε αποκαλύψει τα μυστικά που την κρατάνε για πάντα νέα. Η υγιεινή ζωή, η θάλασσα και η ψυχική ηρεμία είναι βασικά συστατικά για την ηθοποιό, που δείχνει ανέγγιχτη από τον χρόνο.

«Περπατάω στο βουνό και κάνω γιόγκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα, για δύο δραστηριότητες που ξεκίνησε μετά την καραντίνα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, όπως και η αγάπη της για τα extreme sports τα οποία ξεκίνησε πρόσφατα.

«Κυνηγάω τις ηλιόλουστες μέρες για να πάω στη θάλασσα. Πάντα βάζω πρόγραμμα στον εαυτό μου και στο τέλος της ημέρας θα μου δώσω και αναφορά, τι έχω κάνει σήμερα. Συνέχεια δοκιμάζω καινούρια πράγματα, πέρσι έκανα πρώτη φορά snowboard και rappel, τώρα θέλω να προχωρήσω και να κάνω ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Φλερτάρω και με τη σκέψη να κάνω καταδύσεις, αλλά φοβάμαι λίγο», έλεγε εν συνεχεία η Ταμίλα Κουλίεβα.