Ιωάννα Μπούκη: Viral η φωτογραφία της με την Κιάρα Φεράνι στην Πάρο – Εντυπωσιάζουν και οι δύο με τα μαγιό τους

Έβγαλε «λαβράκι» η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στάση στην Πάρο για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη, που γυρίζουν το Αιγαίο με το σκάφος τους τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας παρέα τις κόρες τους, Νάντια και Παυλίνα. Το ζευγάρι συνάντησε αγαπημένους φίλους και συναδέλφους που παραθερίζουν στο νησί και διατηρούν εξοχικές κατοικίες, δημιουργώντας αναμνήσεις. Το «λαβράκι», ωστόσο, που έβγαλε η σύζυγος του δημοσιογράφου, θα το ζηλεύουν πολλοί συνάδελφοί του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9/8, η Ιωάννα Μπούκη είχε μια απρόσμενη συνάντηση στην παραλία, με την Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα influencer βρίσκεται στη χώρα μας από την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Αντώνης Σρόιτερ: Ευτυχισμένες στιγμές για τον δημοσιογράφο – Στην αγκαλιά της συζύγου του

Viral η φωτογραφία της Ιωάννας Μπούκη με την Κιάρα Φεράνι

Η πρόσφατη συνάντηση της Ιωάννας Μπούκη και της Κιάρα Φεράνι στην Πάρο έγινε viral στα social media, από τη στιγμή που τη μοιράστηκε με τους followers της. Οι δύο γυναίκες απαθανάτισαν αυτή τη στιγμή και εντυπωσίασαν με τη σιλουέτα που διατηρούν. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στην Κιάρα. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία τους:

Η Κιάρα Φεράνι βρέθηκε επίσης στην Πάρο για διακοπές με την οικογένειά της, απολαμβάνοντας την ελληνική φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού. Η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού την αναγνώρισαν και μοιράστηκαν μαζί της στιγμές από τις διακοπές τους.

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι για την Κιάρα Φεράνι μετά από ένα βαρύ διαζύγιο, μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας, 5 γάμου και την απόκτηση 2 παιδιών. Τον περασμένο Φλεβάρη ακολούθησε χωριστούς δρόμους με τον τράπερ σύζυγό της Φέντεζ, τον οποίο κατηγορούν πως δεν υποστήριξε την γυναίκα του όταν έγινε ένα τεράστιο σκάνδαλο και κλήθηκε να πληρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια!