Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός για τη νέα τους ταξιδιωτική εκπομπή

Οι δύο παρουσιαστές ξεκίνησαν να γυρίζουν τον κόσμο

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μόλις άρχισε το... World Party Reunion για τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι δύο παρουσιαστές είναι αποφασισμένοι να φέρουν στις οθόνες μας μία εκπομπή αντίστοιχη με το επιτυχημένο ταξιδιωτικό project που παρουσίαζαν πριν από χρόνια στον Alpha και με αυτό το σκοπό γυρίζουν ήδη τον κόσμο.

Η εκπομπή θα προβληθεί αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ο τίτλος ωστόσο. Το προσωρινό όνομα που έχει το νέο project είναι «G & S Reunion», από τα ονόματα του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο πρώτος προορισμός του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη

Πριν από λίγες ώρες, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είχαν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για άγνωστο (μέχρι σήμερα) προορισμό. Το πρωί του Σαββάτου 10/8 ο πρώτος αποκάλυψε ότι προορισμός τους είναι η Ουγκάντα της Αφρικής και μοιράστηκε ένα βίντεο από τους ντόπιους.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης: Πέρασαν τρία χρόνια από την απώλεια που τον "τσάκισε" - Η κίνησή του λίγο πριν φύγει για το World Party

Ο Γιώργος Μαυρίδης, είχε ανεβάσει πριν από λίγες μέρες ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό όπου αποχαιρετούσε τα σκυλιά του, ζητώντας του, κάνοντας πλάκα, να είναι καλά παιδιά, να διαβάζουν, να μην βγαίνουν βόλτες μέχρι αργά το βράδυ και να μην παίζουν τηλεπαιχνίδια για πολλή ώρα, μέχρι εκείνος να επιστρέψει και να τα συναντήσει ξανά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την άλλη πλευρά, δημοσίευσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό ένα βίντεο από το ευτράπελο που τους έτυχε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Και πάλι από την αρχή...», γράφοντας στο στιγμιότυπο που ανέβασε: «Ήταν αναμενόμενο ότι η πρώτη πτήση για τον 1ο ταξίδι του World Party reunion θα είχε καθυστέρηση... καλά θα πάει αυτό!».