Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με τις κόρες τους

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων ήθελε ένα διάλειμμα και το πήρε

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του τρίτου Ολυμπιακού μεταλλίου και σχεδόν αμέσως έφυγε για διακοπές. Ο «άρχοντας των κρίκων» είχε δηλώσει πως χρειάζεται ένα διάλειμμα από τις συνεχείς υποχρεώσεις των τελευταίων χρόνων, καθώς και ότι αφιερώνει αυτή την επιτυχία στις δύο του κόρες, τη Σοφία και τη Λένια, που για πρώτη φορά μπορούσαν να καταλάβουν αυτό που πετυχαίνει ο μπαμπάς τους!

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για... διακοπές. Για να ξανακερδίσουμε και να έρθουμε εκεί που πρέπει να είμαστε, σαφώς πρέπει να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα, για να επιστρέψω με την ίδια όρεξη και να συνεχιστούν οι επιτυχίες», σημείωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μόλις προσγειώθηκε στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας - Επέστρεψε θριαμβευτής στην Ελλάδα: «Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στην οικογένειά μου»

«Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με αγαπάνε και πιστεύουν σε εμένα. Είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω και είμαι υπερήφανος γι' αυτό. Τους το αφιερώνω εξ ολοκλήρου. Ήρθε μέσα η Βασιλική, δεν περίμενα ότι θα φτάσει εκεί, γι' αυτό ήταν συγκινητικό και για μένα όταν την είδα», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Κατευθείαν στην παραλία ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τους αφιερώνει κάθε στιγμή πλέον. Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση -επίσης αθλήτρια της ενόργανης- αναχώρησαν για την παραλία και ξεκίνησαν να γεμίζουν τις μπαταρίες τους. Εξυπακούεται ότι μαζί τους έχουν τις δύο κόρες τους, που απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο έπακρο.

Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια μοιράστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9/8 ορισμένες φωτογραφίες από τις διακοπές τους, αγκαλιά με τις μικρές τους κόρες. Είναι εμφανώς πως και οι τέσσερις ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή.

Οι διακρίσεις του «άρχοντα των κρίκων»

Ο 33χρονος παγκόσμιος και ευρωπαϊκός πρωταθλητής στους κρίκους έχει στο ενεργητικό του τρία μετάλλια από Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρώτο του μετάλλιο ήταν το χρυσό που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, γινόμενος ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Δημοσθένη Ταμπάκο (χρυσό, ασημένιο) με δύο μετάλλια στους κρίκους. Φέτος, στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, πρόσθεσε άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στη συλλογή του, καθιστώντας τον τον πρώτο αθλητή στην ιστορία των κρίκων που κατακτά τρία Ολυμπιακά μετάλλια.