Γενέθλια για πρώην παίκτη του Survivor με κοιλιακούς-σταυρόλεξο: Η διώροφη τούρτα και οι ευχές

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του

Πόλος έλξης επωνύμων γίνεται κάθε καλοκαίρι η Μύκονος, με celebrities από την Ελλάδα και το εξωτερικό να την επιλέγουν για τις διακοπές τους και τις ιδιαίτερες στιγμές τους. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες ήταν και ένας παίκτης του Survivor, ο οποίος γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά του και εντυπωσίασε.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για τη σωματοδομή του, με ορισμένους βέβαια να την αμφισβητούν, καθώς είχε πληγεί ιδιαίτερα από την παραμονή του στο reality επιβίωσης. Προσωρινά, όπως αποδείχθηκε, αφού όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες έχει επανέλθει πλήρως, ίσως και σε καλύτερη κατάσταση από πριν.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Ένας άντρας & μία γυναίκα - Πρώην παίκτες Survivor ξεσάλωσαν στα πρώτα τραπέζια στη συναυλία της Μυκόνου

Διώροφη τούρτα για τον πρώην παίκτη του Survivor

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο επιχειρηματίας συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού διατηρεί κατάστημα ένδυσης στη Μύκονο. Παράλληλα απολαμβάνει πάντα μέρος των διακοπών του εκεί, οργανώνοντας ένα υπέροχο πάρτι για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του, κάνοντας ένα πάρτι στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμενε! Ο χορός, η διασκέδαση και οι βουτιές στην πισίνα δεν έλειπαν από τη ξεχωριστή βραδιά που πέρασε με τους φίλους του.

Ανάμεσα στα άτομα που βρέθηκαν στο πάρτι ήταν και η κολλητή του, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να είναι κοντά στον καλό της φίλο, με τον οποίο γνωρίστηκαν και «έδεσαν» από την κοινή τους θητεία στο Survivor.