H Ανδρομάχη περιμένει τον πελαργό και δεν σταματάει να χορεύει: «Πού πας αγάπη μου, 8,5 μηνών έγκυος;»

Περνάει με τον ωραιότερο τρόπο αυτό το διάστημα

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Παρά το γεγονός ότι η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, και είναι έτοιμη να μπει στο μαιευτήριο, η Ανδρομάχη δεν αλλάζει την καθημερινότητά της. Η τραγουδίστρια και μέλλουσα μανούλα, που θα φέρει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη δεν σταματάει να χορεύει, ακόμα και 8,5 μηνών έγκυος.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι δεν υπάρχει κάτι κακό με αυτό, ίσα-ίσα οι γιατροί συνιστούν στις μέλλουσες μανούλες να κινούνται όσο προχωράει η εγκυμοσύνη, καθώς έτσι διευκολύνουν τη διαδικασία του τοκετού. Επομένως η Ανδρομάχη δεν έχει κανένα λόγο να μην το διασκεδάσει, εφόσον το επιλέξει.

Δείτε επίσης: Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Με λεοπάρ μπικίνι λίγο πριν γεννήσει στην Πάρο - Χάιδευε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Πού πας αγάπη μου, 8,5 μηνών έγκυος;», γράφουν στην Ανδρομάχη

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν διστάζει να κάνει πλάκα με την κατάσταση, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την έξοδό της στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να χορεύει με την παρέα της σε ξέφρενους ρυθμούς. «Πού πας αγάπη μου, 8,5 μηνών έγκυος;», σχολιάζουν στην Ανδρομάχη οι φίλοι της, με την ίδια να μην πτοείται καθόλου!

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Summers' Cool, με τη Μάρτζυ Λαζάρου να λέει πως όταν ήταν εκείνη στην κατάσταση της Ανδρομάχης, ήταν συνεχώς στον καναπέ. Από την άλλη η Μαριάντα Πιερίδη είπε ότι δούλευε με δωδεκάποντα την εποχή που ήταν έγκυος στον γιο της Νικόλα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: