Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Τράβηξαν τα βλέμματα στη Μύκονο με ασορτί look (Φωτογραφίες)

Καλοκαιρινές διακοπές για το ζευγάρι

Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Στη Μύκονο βρίσκονται αυτές τις μέρες η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος για ολιγοήμερες διακοπές. Το ζευγάρι περπάτησε στα Ματογιάννια και τράβηξε τα βλέμματα, επιλέγοντας ένα ασορτί και άκρως καλοκαιρινό look, δείχνοντας πως έχει έρθει για να γεμίσει τις μπαταρίες του στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους. Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Αλεβιζόπουλος χαιρέτησαν τους φίλους τους, που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο και συνέχισαν να εξερευνούν τα γραφικά σοκάκια του νησιού. Την παράσταση έκλεψε η σκυλίτσα τους, Μαρντό, την οποία και πήγαιναν βόλτα εκείνη την ώρα.

Δείτε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: «Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο! Δεν κάναμε αμέσως σχέση...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Τι δήλωνε η Μαρία Μπεκατώρου για τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

H παρουσιάστρια είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη για τη γνωριμία και τον γάμο της. «Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά, το καλοκαίρι του 1999. Αθηναίος εκείνος, τον φιλοξενούσε ένας φίλος. Δεν κάναμε σχέση αμέσως. Μου άρεσε, φορούσε πολύ ωραία παπούτσια. Ακόμα φοράει ωραία παπούτσια. Δεν έχει social media, δεν ασχολείται καθόλου. Με φλέρταρε, γίναμε ζευγάρι μετά από μερικό καιρό στην Αθήνα. Παντρευτήκαμε το 2007. Δεν θυμάμαι που πήγαμε πρώτη φορά ραντεβού. Ένιωθα ότι ήταν ένας άντρας που μπορούσα να στηριχτώ επάνω του», έλεγε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Για να συμπληρώσει: «Υπάρχει πολύ βαθύ συναίσθημα, πολύ, ωραίο πράγμα, αληθινό, ειλικρινές. Στα τόσα χρόνια με τα πάνω του και τα κάτω του. Στην ζυγαριά βάζω την αφοσίωση. Είναι σημαντικό ότι εγώ με τον Αντώνη γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή. Με ακολούθησε στην πορεία μου και όλα τα βήματα της επιτυχίας τα ζήσαμε μαζί. Δεν γνώρισα έναν άνθρωπο στην επιτυχία μου, μπορεί να ήμουν και καχύποπτη. Θα ήταν βασανιστικό αυτό για μένα».

Όσον αφορά την οικογένειά τους, η Μαρία Μπεκατώρου έχει εξομολογηθεί: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με “έπνιγε” όλο αυτό και με πίεζε στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Θα έπρεπε να πω τη δοκιμασία μου αλλά από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε η ερώτηση για παιδί».