Βάλια Χατζηθεοδώρου: Με τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Βασάλου στις διακοπές της (Φωτογραφίες)

Εντυπωσίασαν οι δύο γυναίκες

Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Βραδινή έξοδος για δύο! Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και η Μαρία Παπαγεωργίου έκαναν βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια και τράβηξαν πάνω τους τα ανδρικά βλέμματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μόνες τους και δεν συνοδεύονταν από τους συντρόφους τους.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Παπαγεωργίου είναι σε σχέση με τον καλογυμνασμένο επαγγελματία παίκτη reality Κωνσταντίνο Βασάλο ενώ όσον αφορά την Βάλια Χατζηθεοδώρου, φήμες την ήθελαννα έχει χωρίσει με τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, αλλά πέρασαν μαζί τα πρόσφατα γενέθλιά του.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Στην Αμοργό με την σύντροφό του - Οι αναρτήσεις από το ρομαντικό τους ταξίδι

Με τον Παππά στα γενέθλιά του η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με τον Βασάλο στην Αμοργό η Μαρία Παπαγεωργίου

Ο Νίκος Παππάς είχε γενέθλια στις 11 Ιουλίου όταν και έγινε 34 ετών. Από αυτή την ευτυχισμένη στιγμή δεν θα γινόταν να λείπει η σύντροφός του. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μάλιστα, τον περίμενε με την τούρτα στα χέρια και ένα πλατύ χαμόγελο, μέχρι εκείνος να κάνει την ευχή του και να σβήσει τα κεράκια του. Μετά από μία (σύντομη καθώς φαίνεται) κρίση στη σχέση τους, είναι ξανά μαζί.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως εδώ και καιρό είναι σε σχέση με μία νεαρή επιχειρηματία και Influencer που ακούει στο όνομα Μαρία Παπαγεωργίου. Τα δημοσιεύματα κυκλοφορούν μήνες τώρα, ωστόσο ο ίδιος πάντα αποφεύγει να απαντάει για την προσωπική του ζωή είτε τον ρωτούν στα κανάλια είτε στα social media, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει αυτό το κομμάτι από την δημοσιότητα, η οποία επηρέασε την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη προηγουμένως.

Δεν έχουν κάνει καμία κοινή ανάρτηση στα social media τους στην προσπάθειά τους να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, όμως το γεγονός πως κάθε φορά βρίσκονται στο ίδιο μέρος δεν είναι τυχαίο και είναι και αυτό που τους προδίδει. Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι και τις Φιλιππίνες, ενώ το καλοκαίρι ταξίδεψαν μαζί στην Αμοργό.