Θρήνος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: «Έναν χρόνο αγωνίστηκες με το θηρίο!»

Έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένο του πρόσωπο ένα μήνα μετά την απώλεια που τον "τσάκισε"

Instagram / Παναγιώτης Βασιλάκος

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 8 Αυγούστου, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο λόγος για τον αγαπημένο του παππού, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο της ζωής του ήταν βαριά άρρωστος και δεν κατάφερε να βγει νικητής μέσα από αυτή τη μάχη που έδινε για την υγεία του. Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, φανερά συγκινημένος θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια.

Οι σπαρακτικές αναρτήσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου για την απώλεια του παππού του

«Η Αιγιάλη και η Αμοργός πενθεί για τον παππούλη! Αυτή είναι η τελευταία του φωτογραφία από το νοσοκομείο! Πάλεψες με γενναιότητα και δεν παραπονέθηκες ποτέ, αγαπημένε μου παππού! Σε ένα μήνα ακριβώς, ακολούθησες και τον άλλο σου παππού! Λες και το είχαν κανονίσει! Σε πήρε κοντά του ο παππούς Παναγιώτης!», έγραψε αρχικά.

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Βασιλάκος - «Όταν έφυγε ο μπαμπάς της από τη ζωή, αυτό μας έφερε πιο κοντά ξανά»

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Καλό ταξίδι, παππούλη μας! Έναν χρόνο αγωνίστηκες με το θηρίο! Ήθελες να ζήσεις, αλλά δεν σου άξιζε να υποφέρεις! Πάντα θα σε θυμόμαστε ως το καμαρωτό και περήφανο παλικάρι που ήσουν! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας με το ποδόσφαιρο και πόσο χαρούμενος ήσουν όταν ήμασταν παρέα! Τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, τα ανίψια σου, και τα δισέγγονά σου θα σε αγαπούν πάντα και θα μας λείπεις». Φυσικά, γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης από τους ακόλουθούς του.

Όπως αναφέρει και στην πρώτη του ανάρτηση, την Παρασκευή 5/7 έφυγε από τη ζωή και ο άλλος παππούς του. «Παππούλη μας όλα σου τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά σου, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι! Σε ευχαριστούμε για όλα! Είσαι μακράν ο σπουδαιότερος Μανιάτης που γνώρισα στη ζωή μου», είχε γράφει τότε στην σχετική ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ του.

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Βασιλάκος - «Πιστεύω στους εξωγήινους, μία πρώην κοπέλα μου...»

«Παππούλη μου σαν γνήσιος Μανιάτης Πειραιώτης πρόλαβες και είδες το ευρωπαϊκό», είχε προσθέσει σε άλλο ένα story του.