World Party Reunion: Το ευτράπελο που τους έτυχε στο πρώτο γύρισμα - Οι αναρτήσεις του Τανιμανίδη & του Μαυρίδη από το αεροδρόμιο

Σε λίγους μήνες θα προβληθεί το 1ο επεισόδιο

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως το World Party επιστρέφει και, μάλιστα, με παρουσιαστές του ξανά τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη. Σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, ξεκινούν και τα γυρίσματα για την πρώτη εκπομπή και οι δύο άντρες δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram μερικά βίντεο για να το ανακοινώσουν, αλλά και να μιλήσουν για τις ατυχίες που συνάντησαν πριν ακόμα προλάβουν να μπουν στο αεροπλάνο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό όπου αποχαιρετούσε τα σκυλιά του, ζητώντας του, κάνοντας πλάκα, να είναι καλά παιδιά, να διαβάζουν, να μην βγαίνουν βόλτες μέχρι αργά το βράδυ και να μην παίζουν τηλεπαιχνίδια για πολλή ώρα, μέχρι εκείνος να επιστρέψει και να τα συναντήσει ξανά.

Οι πρώτες αναρτήσεις των Μαυρίδη & Τανιμανίδη για τα πρώτα γυρίσματα του World Party Reunion


Λίγο μετά ανέβασε και ένα story από το αεροδρόμιο, με το σακίδιο που έχει πάρει μαζί του για τις νέες περιπέτειες που θα συναντήσει.

Δείτε επίσης: Πέρασαν τρία χρόνια από την απώλεια που τον "τσάκισε" - Η κίνησή του λίγο πριν φύγει για το World Party

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την άλλη πλευρά, δημοσίευσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό ένα βίντεο από το ευτράπελο που τους έτυχε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Και πάλι από την αρχή...», γράφοντας στο στιγμιότυπο που ανέβασε: «Ήταν αναμενόμενο ότι η πρώτη πτήση για τον 1ο ταξίδι του World Party reunion θα είχε καθυστέρηση... καλά θα πάει αυτό!».


Πριν από μερικές μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποχαιρέτησε τον αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από μερικές φωτογραφίες τους.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον)
Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.