Ιωάννα Τούνη: Πήγε με σκάφος από το ξενοδοχείο σε beach bar της Μυκόνου - Η αποκαλυπτική εμφάνιση με μαντήλι στο κεφάλι

Την κοιτούσαν όλοι στο πάρτι του νησιού

Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη πηγαίνει πάντα και παντού μαζί με τον γιο της, καθώς τον λατρεύει και θέλει να βλέπει τον κόσμο μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό κάποιες φορές. Αποφάσισε, όμως, μετά το ταξίδι της στην Αλβανία μαζί του και με την παρέα της (δείτε εδώ το δωμάτιο που έμεινε, που ούτε οι followers της δεν πίστευαν) να κάνει για πρώτη φορά διακοπές χωρίς εκείνον, πηγαίνοντας με τις φίλες της στη Μύκονο.

«Sorry Πάρη! Πρώτη φορά που θα πάω διακοπές που δεν είναι για δουλειά και δεν έχω και μωρό μαζί. Θα ξεκουραστώ ψυχολογικά δηλαδή γιατί εννοείται θα βγούμε, θα παρτάρουμε, θα το ζήσουμε στα άκρα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου, Ετοιμάζομαι για Μύκονο. Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω διήμερο με φίλες, θα την κάνω μπλοκ», είχε πει την ημέρα που το αποκάλυψε.

Η σοκαριστική εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη σε beach party στη Μύκονο

Την Τρίτη 6 Αυγούστου έφτασε στο νησί των ανέμων και αμέσως ετοιμάστηκε και για να βρεθεί σε πάρτι που γινόταν σε γνωστό beach bar, στο οποίο έφτασε με σκάφος. Είχε επιλέξει να φορέσει ένα πολύ εντυπωσιακό μαύρο ρούχο, με μαντήλι στο κεφάλι, με το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δείτε επίσης: «Έχω κόψει εδώ και μια εβδομάδα...» - Οι τροφές που σταμάτησε να τρώει και είδε άμεση αλλαγή στο σώμα της

Instagram / Ιωάννα Τούνη

Σε προηγούμενα story που έκανε κατά την άφιξή της στη Μύκονο έδειξε και πλάνα από το δωμάτιο που μένει με την κολλητή της, Στέλλα, το οποίο είναι μοντέρνο και άνετο, όμως η θέα του είναι το καλύτερο σημείο του, αφού βλέπει στην θάλασσα και από εκεί θα μπορεί να βλέπει το ηλιοβασίλεμα.