Μιχάλης Λεβεντογιάννης - «Πανικός» με την ημίγυμνη φωτογραφία του με τη Σοφία Φαραζή: «Μας έχεις τσακίσει»

Ο «εισαγγελέας» των Παγιδευμένων πέταξε τα κοστούμια

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Σοφία Φαραζή απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους μετά το τέλος των «Παγιδευμένων» στον ΑΝΤ1. Πέρα από συνεργάτες, οι δυο ηθοποιοί είναι και πολύ καλοί φίλοι, οπότε αποφάσισαν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά απ' όλους και απ' όλα.

Αυτό δεν σημαίνει πως λείπουν τα στιγμιότυπα από τα social media, με τον «εισαγγελέα» των Παγιδευμένων να... λυγίζει τις followers του με τα όμορφα στιγμιότυπα που μοιράζεται από τη θάλασσα. Δεν ήταν λίγες εκείνες που ζήλεψαν τη Σοφία Φαραζή για την τύχη της, όταν πόζαρε στην αγκαλιά του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, χωρίς εκείνος πια να φοράει το κοστούμι του ρόλου για τον οποίο τον αγαπήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Το μήνυμα στο Instagram λίγο μετά το συγκινητικό τέλος των Παγιδευμένων

Η φωτογραφία του Μιχάλη Λεβεντογιάννη με τη Σοφία Φαραζή

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Σοφία Φαραζή κολύμπησαν μέσα στην πισίνα, με την ημίγυμνη εικόνα του ηθοποιού να προκαλεί διαδικτυακή αναστάτωση.

«When the sun hits right», γράφει στη λεζάντα η ηθοποιός, αλλά δεν παρατήρησαν πολλοί τον φωτισμό της φωτογραφίας επικεντρώνοντας στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη. «Γιατί δεν έχει κοπέλα; Είναι πανέμορφος», «Μας έχεις τσακίσει 3 μέρες τώρα. Μας πάτησες κάτω... Λυπήσου μας», «Αχ πόσο τυχερό κορίτσι είσαι πανέμορφη μας Σόφη», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια, που τον αποθεώνουν.

Δείτε την ανάρτηση:

Το "αντίο" του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους

«Δύο σεζόν μόλις ολοκληρώθηκαν. Είναι πολλοί αυτοί που βοήθησαν να γίνει αυτή η σειρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνταξιδιώτες μου σε αυτό το υπέροχο ταξίδι - σκηνοθέτες, συνεργεία, ηθοποιούς - αλλά κυρίως εσάς για την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε τους "Παγιδευμένους". Καλό Καλοκαίρι σε όλους και στο επανιδείν», έγραψε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μετά το τέλος της σειράς.

Στο X/Twitter έγινε χαμός, με τον κόσμο να μιλά για τις σπουδαίες ερμηνείες όλων και τη συγκίνηση που προκάλεσαν τα παιδιά που απέκτησαν οι πρωταγωνιστές, ενώ πολλοί έκαναν λόγο και για την χημεία των ζευγαριών και των ηθοποιών του cast.