Μαρία Αντωνά – Το μήνυμα όλο νόημα: «Δεν έρχονται όλα στην ζωή μας την στιγμή που ευχόμαστε να έρθουν, μα...»

Εμφανώς ανανεωμένη το φετινό καλοκαίρι

Instagram/maria_antwna

Περνάει καλά η Μαρία Αντωνά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Η γοητευτική DJ και ραδιοφωνική παραγωγός δηλώνει ερωτευμένη στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, με τον οποίο μάλιστα πέρασαν και μέρος των διακοπών τους μαζί στην Τήνο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο παρουσιαστής του Πρωινού.

Αυτή ήταν μόλις η πιο πρόσφατη εξόρμηση για το ζευγάρι, που δεν βροντοφωνάζει την ευτυχία του, ωστόσο δεν κρύβεται κιόλας. Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν μοιραστεί κατά καιρούς στιγμιότυπα από τις εξόδους τους, ενώ συζητιέται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο να συνεργαστούν από την επόμενη χρονιά, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Τα "έσπασαν" σε party μέχρι το πρωί - Έκατσαν πίσω από τον dj και χόρευαν

Μαρία Αντωνά: Αυτό είναι το καλοκαίρι της

Ανεξάρτητα απ' το μέλλον, η Μαρία Αντωνά φαίνεται να χαίρεται την κάθε στιγμή αυτού του καλοκαιριού. Το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου ανέβασε τρεις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, στις οποίες ποζάρει με παιχνιδιάρικη διάθεση και λάμπει. Μάλιστα, τις συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα και συγκεκριμένους παραλήπτες...

«Δεν έρχονται όλα στην ζωή μας την στιγμή που ευχόμαστε να έρθουν, μα αργότερα», σημείωσε η Μαρία Αντωνά. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που μοιράστηκε:

«Λυτρώθηκε η κοπέλα»

Και οι φίλοι της συμφωνούν ότι τους τελευταίους μήνες έχει ανανεωθεί και έχει βοηθήσει ο έρωτας. «Δεν βρεθήκαμε απλά με τη Μαρία Αντωνά, μιλάμε συνέχεια. Έχει αναζωογονηθεί, λάμπει το πρόσωπό της. Λυτρώθηκε η κοπέλα! Είναι σε πολύ καλύτερη φάση», δήλωνε πρόσφατα με νόημα ο Σπύρος Μαρτίκας, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου δίπλα του να μοιράζεται την άποψή του, αλλά να προσπαθεί να τον συγκρατήσει για να μην πει κάτι παραπάνω για τον Άρη Σοϊλέδη. «Σταμάτα μωρέ! Νομίζω ότι τα βρήκε με τον εαυτό της», σημείωσε κι εκείνη με τη σειρά της.