Εμμανουήλ Καραλής: «Μωρό μου καλημέρα» – Δεν αφήνει λεπτό το μετάλλιο απ' το πλευρό του!

Κοιμάται μαζί του!

Instagram/manolo

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο Εμμανουήλ Καραλής, που προσγειώθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Με επίδοση 5.90μ το βράδυ της Δευτέρας 5/8, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, με την απονομή να γίνεται χθες (6/8) και τον ίδιο να δηλώνει συγκινημένος

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δεν έχει αφήσει λεπτό το «μωρό» του και υπάρχουν αποδείξεις. Από τη χθεσινή τελετή και μετά, ο Μανόλο περιεργάζεται συνεχώς το μετάλλιό του, το δαγκώνει και κοιμάται ακόμα μαζί του, δείχνοντας πως δεν του έχει φύγει ο ενθουσιασμός της νίκης.

Δείτε επίσης: Εμμανουήλ Καραλής: Στο πάνθεον των Ολυμπιακών Αγώνων - Η στιγμή της απονομής του χάλκινου μεταλλίου

Το viral στιγμιότυπο του Εμμανουήλ Καραλή με το μετάλλιο

Πριν από λίγες ώρες ο Εμμανουήλ Καραλής δημοσίευσε φωτογραφία στο κρεβάτι του, με το μετάλλιο στο μαξιλάρι. «Goodmorning baby», έγραψε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης, που έγινε viral με την ανάρτησή του.

Μετά την απονομή του μεταλλίου ο Εμμανουήλ Καραλής παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι ήταν μία στιγμή που ονειρευόταν πάντα. Παράλληλα αποκάλυψε ότι από χθες δεν έχει κοιμηθεί, καθώς προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

«Δεν έχω κοιμηθεί, έμεινα άυπνος, περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Σκεφτόμουν όλο τον αγώνα, πολλά πράγματα. Όταν ήμουν μικρός, από 12 χρονών που είδα για πρώτη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχα πει στη μητέρα μου: “Θέλω να πάω κι εγώ, να γίνω σπουδαίος αθλητής”. Μετά από 15 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι σπουδαίος. Συνειδητοποιώ σιγά-σιγά τι έχω κάνει, τώρα που νιώθω το βάρος του μεταλλίου, νιώθω τι έχω καταφέρει. Αυτό που μου συνέβη θα το κρατάω για πάντα στη μνήμη μου», δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής στην κάμερα της ΕΡΤ.