Δημήτρης Αποστόλου για Λουάνα Αλόνσο: «Το έγκλημά της ήταν που δεν υποδυόταν τον τρανς Απόστολο»

«Συμπερίληψη αλά καρτ», καταγγέλλει ο δημιουργός

Θέση στην περίπτωση της Λουάνα Αλόνσο πήρε ο Δημήτρης Αποστόλου. Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι φήμες ήθελαν την αθλήτρια της κολύμβησης να απομακρύνεται από το Ολυμπιακό χωριό, επειδή δημιουργούσε «ακατάλληλο περιβάλλον».

Η 20χρονη αθλήτρια κατηγορήθηκε ότι αποσπούσε την προσοχή των άλλων αθλητών. Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν επίσης ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης, καθώς και ότι έκανε αναρτήσεις από επισκέψεις της σε αξιοθέατα της Γαλλίας. Η ίδια διαψεύδει ότι ισχύουν τα όσα γράφτηκαν και τονίζει ότι ποτέ δεν απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό χωριό -χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Λουάνα Αλόνσο - Η Παραγουανή κολυμβήτρια απαντά: «Δεν με έδιωξαν από το Ολυμπιακό Χωριό»

Το σχόλιο του Δημήτρη Αποστόλου για τη Λουάνα Αλόνσο

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου τοποθετήθηκε σχετικά με τον φερόμενο αποκλεισμό της Λουάνα Αλόνσο, με δύο φωτογραφίες της και αιχμές για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «συμπερίληψη αλά καρτ», καθώς και καυστικές αναφορές στα διονυσιακά δρώμενα που είδαμε από τις όχθες του Σηκουάνα.

«Η Παραγουανη κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπούς συμπεριφοράς… Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων. Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια, φορούσε τακούνια, ταπεράτα βυζιά και δεν υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης», έγραψε ο Δημήτρης Αποστόλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού. Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχώ φίλοι υπερασπιστές των θολών μηνυμάτων των Γάλλων… Ίσως να ‘ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ό,τι έρχεται με βήμα ταχύ σε στυλ ναζιστικής χήνας» καταλήγει ο Δημήτρης Αποστόλου στην ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.