Γενέθλια για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα – Του έκανε έκπληξη πρώην σύντροφός του στον αέρα!

«Είσαι πάρα πολύ όμορφος, σε αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου», του είπε

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή εκπομπή για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Οι συνεργάτες του δεν σταμάτησαν να του θυμίζουν ότι έγινε 45 ετών, από την έναρξη της εκπομπής, μέχρι το φινάλε που επιφύλασσε μία έκπληξη για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του Summer's Cool.

Αρχικά, αφού τελείωσαν με τα θέματα της εκπομπής, σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και του έφεραν τούρτα για να σβήσει τα κεράκια του, τραγουδώντας του «Χρόνια πολλά». Παραμένει άγνωστη η ευχή που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αλλά αυτό που δεν περίμενε σίγουρα ήταν να δει στο μόνιτορ μία πρώην σύντροφό του.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χείμαρρος κατά της Έλενας Ακρίτα - «Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία»

Η έκπληξη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα στον αέρα

Στην άλλη άκρη της ζωντανής σύνδεσης βρισκόταν η Έλενα Κώνστα, που είχε διάθεση να... τρολάρει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Κεντρικέ παρουσιαστή, τι κάνεις;», του είπε χαρακτηριστικά και κάπως έτσι συνεχίστηκε η μεταξύ τους κουβέντα.

«Ο Λάμπρος, ως λιονταράκι, θέλει να νιώθουμε ότι είναι πολύ σημαντικός, χωρίς να μας πει ότι το θέλει. Είσαι πάρα πολύ όμορφος, δεν έχουν υπάρξει πιο όμορφα τα 45 χρόνια σε άνθρωπο. Να σου πω τα χρόνια μου πολλά, σε αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου, υπήρξες καταπληκτικός μέντορας για μένα, με μύησες στο ραδιόφωνο και σε άλλα πράγματα που δεν χρειάζεται να πούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Κώνστα, καθησυχάζοντας τις μελλοντικές σχέσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι πλέον δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Κώνστα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους εδώ και τέσσερα χρόνια, ωστόσο διατηρούν φιλικές σχέσεις έκτοτε.