Μικέλε Μορόνε: Η στιγμή που αντιλαμβάνεται την κάμερα στη Μύκονο και αρχίζει τα... ιταλικά

Εκνευρισμένος ο πρωταγωνιστής

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Μύκονο o Ιταλός Μικέλε Μορόνε. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Netflix «365 ημέρες» όπου κι αν εμφανίζεται μαγνητίζει τα βλέμματα των γυναικών, οι οποίες δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους προς εκείνον.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στα Ματογιάννια. Όπως θα δείτε στα πλάνα του Πέτρου Νάζου, ο 33χρονος ηθοποιός με το που αντιλήφθηκε ότι τον καταγράφουν έδειξε να ενοχλείται και άρχισε τα… ιταλικά. Μάλλον δεν θα ήταν σε καλή διάθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός σταρ είναι απότομος απέναντι σε δημοσιογράφους, ωστόσο, καθώς ο Γρηγόρης Μπάκας είχε να καταθέσει μία αντίστοιχη εμπειρία από τη συνάντησή τους.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Μπάκα για τον Μικέλε Μορόνε

«Δεν έχω λόγια. Πήγα στο αεροδρόμιο και τον συνάντησα. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Αγενής, άξεστος χυδαίος, επιθετικός. Με έσπρωξε και με εξύβρισε! Στα καλά όλοι τον ξέρουν, στα δύσκολα τον έμαθα εγώ. Μου είπε χυδαίες εκφράσεις. Πήγα και πλησίασα το μικρόφωνο, δεν έχουμε τα πλάνα γιατί έπρεπε να κλείσει η κάμερα. Με απώθησε ο ίδιος», αποκάλυψε φανερά σοκαρισμένος ο Γρηγόρης Μπάρκα.

«Είναι ένας πολύ διάσημος άνθρωπος, δεν δικαιολογείται η αγένεια αλλά μπορεί να χρειαζόταν άδεια για να μιλήσει στην κάμερα», συμπλήρωσε.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει εκνευρισμένος και παράλληλα ικανοποιημένος αφού από την αρχή που ήρθε στην Ελλάδα δεν έλεγε τα καλύτερα για εκείνον: «Τα ψώνια, οι ψωνισμένοι που τρέχετε όλοι εσείς, τα κοριτσάκια λες και είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου, σιγά τον γκόμενο... Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το στιλ αυτό αλλά υποκειμενικό είναι αυτό. Απαράδεκτες συμπεριφορές. Ήρθε ο μεγάλος σταρ στην Ελλαδίτσα και λέει σιγά μην μιλήσω σε Έλληνα δημοσιογράφο που περιμένει στο αεροδρόμιο».

«Τώρα μιλάμε για τον Μικέλε Μορόνε που γνωρίζει πως αν σε συνάντησε στο αεροδρόμιο και μου πεις δεν θέλω πλάνο, θα κατεβάσω την κάμερα. Να το πει ευγενικά», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Η διαφορά μεταξύ του σταρ και ψευδοστάρ είναι αυτή ακριβώς. Θυμάστε όταν είχε έρθει ο Τζορτζ Κλούνεϊ και θυμάστε πως είχε συμπεριφερθεί και εκείνος και η σύντροφος του. Αυτό εδώ πέρα το άτομο, καλλιτέχνη δεν τον λες», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.