Αντώνης Σρόιτερ: Ευτυχισμένες στιγμές για τον δημοσιογράφο – Στην αγκαλιά της συζύγου του

Οικογενειακές διακοπές στο Αιγαίο

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στιγμές χαλάρωσης ζει ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες τους, Νάντια και Παυλίνα, καθώς η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από άγχη και σκοτούρες της καθημερινότητας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha και η σύζυγός του, μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και απολαμβάνουν τις διακοπές τους μακριά από την πρωτεύουσα.

Δείτε επίσης: Αντώνης Σρόιτερ: Το "καυτό" φιλί στο στόμα μπροστά στις κόρες τους - Στα στενά της Μυκόνου οικογενειακώς

Διακοπές στο Αιγαίο για Αντώνη Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη

Το ζευγάρι ταξιδεύει στα νησιά του Αιγαίου με το σκάφος του και απολαμβάνει βουτιές μαζί με πολλές όμορφες στιγμές στη θάλασσα. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη κάνουν απόφαση για να απολαύσουν τις ομορφιές του εκάστοτε Κυκλαδίτικου νησιού και να κάνουν βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

Η Ιωάννα Μπούκη που είναι πιο ενεργή στα social media από τον σύζυγό της, μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους στις διακοπές. Σήμερα, Δευτέρα 5/8, βλέπουμε τον Αντώνη Σρόιτερ να κρατάει στην αγκαλιά του τη γυναίκα του ενώ είναι έτοιμος να βουτήξει από το σκάφος. Πίσω από την κάμερα τα παιδιά τους ρωτάνε πότε... επιτέλους θα βουτήξουν, με τον δημοσιογράφο.

Και η Μύκονος στους προορισμούς του ζευγαριού

Πλήθος διάσημων επέλεξαν να βρεθούν στη Μύκονο και αυτή τη χρονιά με αγαπημένα πρόσωπα, να διασκεδάσουν και να ξεκουραστούν μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, με την οικογένειά του.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε να περπατά στα στενά μαζί με την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, και τις δύο κόρες του, κρατώντας τις αναμμένες λαμπάδες τους στα χέρια. Οι δυο γονείς χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο, ενώ ο φωτογράφος πέτυχε και το κατάλληλο κλικ την ώρα που αντάλλασσαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.