Τάνια Μπρεάζου – Σε αμηχανία με τα on air υπονοούμενα για τον Γιώργο Αμούτζα: «Έχει αλλάξει κάτι;»

Κοκκίνισε και απέφυγε να απαντήσει

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Σε sold out περιοδεία με τον Νίκο Οικονομόπουλο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Τάνια Μπρεάζου. Η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Summer's Cool, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και για τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα.

«Γίνεται χαμός, είμαι ευγνώμων να συνεργάζομαι για 2η χρονιά με αυτόν τον καλλιτέχνη. Έχουμε φτάσει πάνω από 20.000 κόσμο σε συναυλία, είναι πραγματικά ευλογία αυτό που ζούμε. Είναι κάτι συγκλονιστικό που ούτε εμείς το πιστεύουμε», σημείωσε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Δείτε επίσης: Τάνια Μπρεάζου: Αδημοσίευτα βίντεο από το ερωτευμένο ζευγάρι - Οι τρυφερές ευχές για τη γιορτή του Γιώργου Αμούτζα

Τα υπονοούμενα για τον Γιώργο Αμούτζα και το χαμόγελο της Τάνιας Μπρεάζου

«Σε απολαύσαμε στο J2US και ένα πολύ γλυκό ειδύλλιο που εξελίχθηκε εκεί», σημείωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Μαριάντα Πιερίδη, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα. Η Τάνια Μπρεάζου απέφυγε να απαντήσει ευθέως, χαμογελώντας αμήχανα στην κάμερα.

«Έχει αλλάξει κάτι;», τη ρώτησαν σχετικά με τον Γιώργο Αμούτζα, ωστόσο η Τάνια Μπρεάζου τους διαβεβαίωσε πως η κατάσταση είναι παρόμοια με πριν. «Κοκκινίζω τώρα... Επειδή ρωτάτε αν άλλαξε κάτι, βλέπετε το χαμόγελό μου, δεν έχει αλλάξει τίποτα», απάντησε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ήταν θετική: «Από μικρή με φαντάζομαι στη Eurovision. Πρώτα ο Θεός να έρθει το καλό τραγούδι, να γίνει η πρόταση και πάμε», κατέληξε στη ζωντανή σύνδεση με τον ΣΚΑΪ η Τάνια Μπρεάζου.