Λάουρα Νάργες: Στο πατρικό της σπίτι στην Γερμανία με το γιο της - Οι φωτογραφίες από τα παιχνίδια στον κήπο

Όπως πήρε πέρσι, έτσι πήγε και φέτος

NDPPHOTO

Η Λάουρα Νάργες παράδοση θέλει όπως φαίνεται να κάνει, κάθε Αύγουστο που είναι τα γενέθλια της, να ταξιδεύει στην Γερμανία στο πατρικό της σπίτι. Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που πήγε στην πόλη της με τον γιο της και ήταν βαθιά συγκινημένη (δείτε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει). Φέτος όμως είναι διαφορετικά, αφού ο μικρός έχει μεγαλώσει και μπορεί μαζί του να ζήσει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από το σπίτι τους. Μπορεί εδώ να έχει φουλ καύσωνα, εκεί ωστόσο είναι δροσερά και βρέχει. Πόζαραν λοιπόν με την αδυναμία της στην αγκαλιά της στην βροχή.

Οι φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες από την Γερμανία

«Είναι ο μήνας των γενεθλίων μου και αυτός είναι ένας πολύ διαφορετικός Αύγουστος για άλλη μια φορά. Το μωρό μου αγαπά τη βροχή», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.


Η Λάουρα Νάρηες γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Από την πλευρά της μητέρας της κατάγεται από τον Λιθότοπο Σερρών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σε ηλικία 17 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το MEGA, κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Εκεί έφτασε μέχρι και την φάση των ζωντανών εκπομπών του διαγωνισμού κατακτώντας την 25η θέση στην τελική κατάταξη. Ακόμη, σπούδασε δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και έπειτα συνέχισε με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Medditeranean College of Greece, από όπου και αποφοίτησε.