Ελένη Τσολάκη: Ρομαντικές διακοπές με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη - Φωτογραφίες από την Μήλο

Έτσι περνάνε το καλοκαίρι τους

NDPPHOTO

Η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον Παύλο Πετρουλάκη σε μια ρομαντική τελετή στις 16 Σεπτεμβρίου 2017. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence.

Η νύφη, έλαμπε φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό σχεδιασμένο από την διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια Maria Konidi, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα σμόκιν σε κλασικό στυλ, που συνδύαζε την κομψότητα με τη μοντέρνα γραμμή - δείτε φωτογραφίες από το γάμο.

Μέχρι σήμερα 7 χρόνια μετά, Ελένη Χατζίδου και Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει τίποτα από την προσωπική τους ζωή στην τηλεόραση και αυτό γιατί θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση και το γάμο τους.

Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησαν τις διακοπές τους από νωρίς, ταξιδεύοντας σε διάφορα νησιά και παραθαλάσσια περιοχές για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό.

Το ταξίδι Τσολάκη - Πετρουλάκη στην Μήλο

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Μήλο ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά της Ελλάδας, κατάλληλο για ερωτευμένους αφού ο οποιοσδήποτε μπορεί να μαγευτεί από τις ομορφιές του. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Τσολάκη εκτός του ότι δημοσίευσε φωτογραφίες της σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία της Μήλου που είναι το Κλίμα, αλλά μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από την έξοδο της με τον σύζυγό της.


«Τον ήξερα μακρινά. Από παρέες. Και εκείνος με ήξερε. Ασχολείται με τεχνολογία. Και όταν χρειάστηκε να βρεθούμε, να μου φέρει κάτι να το αγοράσω... Είχα πάει στον οδοντίατρο και ήμουν πρησμένη, χάλια. Με γνώρισε χάλια. Ήταν η μόνη φορά που δεν είχα βγει στο Happy Day. Πήγα να πάρω αυτό που ήθελα. Με είδε. Δε μου είπε τίποτα. Του είπα, πονάει το δόντι μου. Μετά εκείνος έμαθε μερικά πράγματα για μένα. Και μετά εξελίχτηκαν τα πράγματα έτσι, ωραία. Μηνυματάκια κλπ», είχε πει η Ελένη Τσολάκη για τη γνωριμία της με τον Παύλο Πετρουλάκη.