Μικέλε Μορόνε: Ανέβασε τη θερμοκρασία με την άφιξή του στη Μύκονο – Η έξοδος με γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη

Χαλαρές στιγμές με ποτό και τσιγάρο

Κάθε χρόνο η Μύκονος γίνεται πόλος έλξης δεκάδων επωνύμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πιο πρόσφατη άφιξη είναι αυτή του Μικέλε Μορόνε. Ο Ιταλός ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «365 ημέρες» του Netflix, καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό του στο γνωστό μπαρ του νησιού μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη.

Στην θέα του Μορόνε, ο οποίος θεωρείται «σύμβολο του σεξ» προκλήθηκαν… λιποθυμικά επεισόδια στον γυναικείο πληθυσμό, αλλά το δροσερό αεράκι του νησιού έδωσε ανάσα στα κορίτσια τον παρακολουθούσαν μαγεμένα. Αφού ήπιε το ποτό του και κάπνισε το τσιγαράκι του, ο 33χρονος σταρ με την συνοδεία σωματοφύλακα συνέχισε την βόλτα του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εκτός από ηθοποιός ο Μορόνε είναι και τραγουδιστής. Έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο μουσικά άλμπουμ, το Dark Room το 2020 και το Double το 2023. Επιπλέον, είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα και παίζει πιάνο!

Δείτε επίσης: «Αγενής, άξεστος, χυδαίος, επιθετικός! Με έσπρωξε και μου είπε...» - Ο Γρηγόρης Μπάκας καταγγέλλει δημόσια τον Μικέλε Μορόνε

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Μπάκα για τον Μικέλε Μορόνε

«Δεν έχω λόγια. Πήγα στο αεροδρόμιο και τον συνάντησα. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Αγενής, άξεστος χυδαίος, επιθετικός. Με έσπρωξε και με εξύβρισε! Στα καλά όλοι τον ξέρουν, στα δύσκολα τον έμαθα εγώ. Μου είπε χυδαίες εκφράσεις. Πήγα και πλησίασα το μικρόφωνο, δεν έχουμε τα πλάνα γιατί έπρεπε να κλείσει η κάμερα. Με απώθησε ο ίδιος», αποκάλυψε φανερά σοκαρισμένος ο Γρηγόρης Μπάρκα.

«Είναι ένας πολύ διάσημος άνθρωπος, δεν δικαιολογείται η αγένεια αλλά μπορεί να χρειαζόταν άδεια για να μιλήσει στην κάμερα», συμπλήρωσε.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει εκνευρισμένος και παράλληλα ικανοποιημένος αφού από την αρχή που ήρθε στην Ελλάδα δεν έλεγε τα καλύτερα για εκείνον: «Τα ψώνια, οι ψωνισμένοι που τρέχετε όλοι εσείς, τα κοριτσάκια λες και είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου, σιγά τον γκόμενο... Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το στιλ αυτό αλλά υποκειμενικό είναι αυτό. Απαράδεκτες συμπεριφορές. Ήρθε ο μεγάλος σταρ στην Ελλαδίτσα και λέει σιγά μην μιλήσω σε Έλληνα δημοσιογράφο που περιμένει στο αεροδρόμιο».

«Τώρα μιλάμε για τον Μικέλε Μορόνε που γνωρίζει πως αν σε συνάντησε στο αεροδρόμιο και μου πεις δεν θέλω πλάνο, θα κατεβάσω την κάμερα. Να το πει ευγενικά», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Η διαφορά μεταξύ του σταρ και ψευδοστάρ είναι αυτή ακριβώς. Θυμάστε όταν είχε έρθει ο Τζορτζ Κλούνεϊ και θυμάστε πως είχε συμπεριφερθεί και εκείνος και η σύντροφος του. Αυτό εδώ πέρα το άτομο, καλλιτέχνη δεν τον λες», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.