Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έκλεισα τα 41 αλλά ευτυχώς μένω ίδια κάνοντας τα ενέσιμά μου» - Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της

Τούρτα-υπερπαραγωγή με πέντε ορόφους για τη δημοσιογράφο!

Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Γενέθλια για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και φυσικά τα γιόρτασε στο πλευρό του αγαπημένου συζύγου της, Νεκτάριου Λεμονίδη, με την ευχή να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας έκλεισε τα 41, ωστόσο παραμένει ίδια, όπως σημείωσε με χιούμορ χάρη στις θεραπείες που ακολουθεί κατά καιρούς.

Ο φωτογραφικός μας φακός βρέθηκε στο πάρτι της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και κατέγραψε τις όμορφες στιγμές της δίπλα στους καλεσμένους της. Μεταξύ αυτών ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης με τη σύζυγό του, Τζούλια Κόλλια, η Τέτα Καμπουρέλη με τον σύντροφό της και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με τη σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Δείτε επίσης: Νεκτάριος Λεμονίδης: Έτσι έχασε 11 κιλά ο σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Η αποκάλυψη στο Instagram

Με την Τζούλια Κόλλια και τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη
Τζόρτζια Σιακαβάρα, Κωνσταντίνος Πλεύρης
Με την Τέτα Καμπουρέλη

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τα γενέθλιά της

Η Ελίζαμπεθ έσβησε τα κεράκια της σε μία πενταώροφη τούρτα-υπερπαραγωγή, στολισμένη με τα αγαπημένα της fashion brands. Στον χώρο βρισκόταν και η κάμερα της εκπομπής Summer's Cool που απέσπασε δηλώσεις της, στις οποίες σχολίασε μεταξύ άλλων το μυστικό της νεότητάς της, την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ σχολίασε και τη σχέση Λιάγκα-Αντωνά.

«Μεγάλωσα κατά ένα χρόνο, ευτυχώς παραμένω ίδια γιατί κάνω τα ενέσιμά μου. Είμαι 41 και εύχομαι σε λίγο καιρό να “φουσκώσω”, να μεγαλώσει η οικογένειά μας», δήλωσε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης σημείωσε από την άλλη ότι της ετοιμάζει ταξίδι. «Της ευχήθηκα χρόνια πολλά, να είναι καλά στην υγεία της και της έκανα ένα ωραίο δωράκι. Θα κάνουμε και ένα ταξίδι την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σύζυγός της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με εκείνη να δείχνει το βραχιόλι που της πήρε δώρο.

«Βλέπω τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά που είναι αγαπημένοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτούς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Είναι πολύ ωραίο που η Μαρία του δίνει μία νεανικότητα. Έχει ξαναγεννηθεί, τον βλέπω ανανεωμένο, έχει ομορφύνει. Γιατί όχι μαζί του και στοΠρωινό”; Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, θα ήταν ωραίο το “πινγκ πονγκ” με τις ατάκες τους», κατέληξαν στις κοινές δηλώσεις τους.