Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Άι γ@μησο@» - Τι συνέβη

Το ξέσπασμα μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram

Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Χρήστο Μάστορα (δείτε εδώ τα "καυτά" φιλιά τους σε παραλία της Σίφνου) και η διάθεσή της δεν είναι η καλύτερη. Η ίδια, γενικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές φορές τις σκέψεις και τα συναισθήματα που βιώνει στην καθημερινότητά της και έτσι και αυτή τη φορά, το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου, εξομολογήθηκε πως δεν ξύπνησε καθόλου ευχάριστα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της σε story στο Instagram και αποκάλυψε πως αισθανόταν περίεργα και στη συνέχεια δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της, στην οποία έγραφε: «Άι γ@μησο@. Όχι σε εσάς εννοείται... αλλά σε όποιον μου μιλήσει σήμερα».

Η έξαλλη ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Δεν αποκάλυψε τι συνέβη και την εκνεύρισε τόσο πολύ, ωστόσο συνέχισε κανονικά την ημέρα της, επισημαίνοντας απλώς πως θα ήθελε να βρίσκεται ακόμα στο νησί με τον σύντροφό της, μακριά από την Αθήνα και τις υποχρεώσεις της.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας – Κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ

Το αυτοάνοσο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Είναι μια από τις influencers που μοιράζονται αρκετά πράγματα από την καθημερινή τους ζωή στα social media με τους followers της. Τον τελευταίο καιρό η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει αναφέρει αρκετές φορές πως περνά μια άσχημη φάση στην ζωή της κι ότι έχει άπειρο στρες καθημερινά.

Λόγω, αυτού, λοιπόν, όπως αποκάλυψε με φωτογραφίες που ανέβασε στα stories της στο instagram έβγαλε έκζεμα στη μύτη.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας & Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ο έρωτάς τους μέσα σε 23 δευτερόλεπτα - Το τρυφερό βίντεο με αδημοσίευτες στιγμές τους