Σταμάτης Φασουλής: «Της κοντής ψυχής της φταίνε οι τρίχες, βλακείες αυτά που λέγονται για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων»

Απλός, λιτός και απέριττος

Με αφορμή το καλοκαιρινό τρέιλερ και τη φωτογράφιση της επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer's Cool» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που συζητήθηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες.

«Τελείωσαν οι διακοπές, σας περιμένουμε», σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής σχετικά με την παράστασή του και συμπλήρωσε: «Πάντα εκπλήσσομαι όταν ο κόσμος αγκαλιάζει ένα έργο, γιατί σε κάθε παράσταση νομίζω ότι κάτι θα γίνει και δεν θα πάει καλά».

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Έχασα το μισό θεατρικό μου εαυτό»

Πώς σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

«Ούτε κρύο μου έκανε, ούτε ζέστη. Θεωρώ υπερβολικό αυτό που γίνεται εναντίον και επίσης υπερβολικό αυτό που γίνεται υπέρ. Βλακείες μου φαίνονται όλα αυτά που λέγονται. Της κοντής... ψυχής της φταίνε οι τρίχες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής σχετικά με όσα γράφτηκαν για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ειδικά για το δρώμενο του «μυστικού δείπνου», που τελικά φαίνεται πως εμπνεύστηκε από ένα τελείως διαφορετικό έργο.