Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την ήττα της Εθνικής από την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παίζει το τελευταίο του χαρτί την Παρασκευή

Φωτογραφία: Eurokinissi

Με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στον πρώτο όμιλο του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 είναι δύσκολα τα πράγματα για την Εθνική ομάδα. Μετά τον Καναδά η «επίσημη αγαπημένη» ηττήθηκε και από την Ισπανία με 84-77 και δεν κρατάει στα χέρια της την πρόκριση, αλλά ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Βασική προϋπόθεση για τους Έλληνες διεθνείς είναι να κερδίσουν με ικανοποιητική διαφορά την Αυστραλία στο παιχνίδι της Παρασκευής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο τελευταίο ματς (27 πόντοι, 12/16 δίποντα, 3/5 βολές, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα) δηλώνει αποφασισμένος να κάνει το ίδιο και στον επόμενο αγώνα, διεκδικώντας έτσι μία θέση στην οκτάδα.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πήραν τη νίκη οι Έλληνες τιτάνες του πόλο – Φινάλε γκραν γκινιόλ με το Μαυροβούνιο

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής

Λίγες ώρες μετά την ήττα της Εθνικής μας από την Ισπανία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε τις προθέσεις του για τον «τελικό» που έρχεται στις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τον αγώνα και έγραψε στη λεζάντα: «Πάμε πάλι, την Παρασκευή».

Ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με την Αυστραλία ξεκινάει στις 14.30 την Παρασκευή 02 Αυγούστου, και θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να διακριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Θυμίζουμε πάντως ότι τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο Νικ Καλάθης δέχτηκε χτύπημα στα πλευρά στον αγώνα με την Ισπανία και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.