Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Νιώθω ευλογημένος που βγαίνω με τενίστρια»

«Έχει υποφέρει πολύ»

Αγώνα για μία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δίνει τις τελευταίες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχοντας στο ενεργητικό του δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέχρι στιγμής στο ατομικό.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι έκανε τον απολογισμό του σε μία συνέντευξη από καρδιάς στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο, Αμάντα Φούντη. Μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, στις συμπεριφορές του εντός και εκτός γηπέδων, καθώς και στα πράγματα που έχει μετανιώσει.

Όσον αφορά τα ξεσπάσματα που έχει κατά καιρούς στα court, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε πως: «Είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές πρέπει να διαχειριστούμε στιγμές μεγάλης έντασης, πράγμα συνηθισμένο σε έναν αγώνα τένις. Θα υπάρχουν στιγμές πολύ ήρεμες, που θα παίζεις με έναν τρόπο ισορροπημένο και, ξαφνικά, αυτό αλλάζει και πρέπει να ανακτήσεις και να ξαναχτίσεις το παιχνίδι. Και μπορεί να προκύψουν απρόοπτες στιγμές με πολλή πίεση στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθεις».

«Μερικές φορές μπορεί να μου βγει ένταση, όταν μου πουν οι γονείς μου πράγματα που δεν θέλω εκείνη τη στιγμή να ακούσω, και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να δουλεύουμε μαζί. Μιλάμε μετά τους αγώνες και προσπαθούμε να είμαστε καλά μαζί. Έχουν υπάρξει στιγμές για τις οποίες δεν είμαστε περήφανοι, όμως μέσα από αυτές προσπαθούμε να μάθουμε και να βρούμε τρόπους να μένω ήρεμος. Με βοηθούν να διαχειρίζομαι τις δύσκολες στιγμές της καριέρας μου αλλά και τις μεγάλες και όμορφες», συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στην Πάουλα Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε επίσης για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, που συζητήθηκε έντονα τους τελευταίους μήνες. «Το να έχω μία όμορφη και επιτυχημένη κοπέλα, όχι, δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα βγαίνω με τενίστρια και τώρα που το έχω νιώθω ευλογημένος. Έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, αλλά και ο ένας στον άλλον, μαζί, σε αυτό το κοινό ταξίδι».

Παράλληλα έκανε μία αναφορά στον χωρισμό τους και στην πρόσφατη επανασύνδεσή τους. «Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ και έτσι μπόρεσα κι εγώ να δω πόσο ανθεκτικός είμαι στις δυσκολίες και στα προβλήματα της κοινής μας ζωής. Όμως πλέον αυτές τις ημέρες τις αφήσαμε πίσω μας. Έχει επανέλθει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, και είμαι και εγώ σε μία πολύ καλή πνευματική κατάσταση γνωρίζοντας τι προτεραιότητες να βάλω και πώς να διαχειριστώ διάφορα πράγματα. Ελπίζω αυτά τα πράγματα να είναι πιο διαχειρίσιμα από μέρους μου, γιατί θέλω να ζω μία ισορροπημένη ζωή επιτυγχάνοντας σε ό,τι και αν κάνω, εντός και εκτός γηπέδων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετάνιωσε για τις αναρτήσεις που σχολιάστηκαν

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε και πως έχει μετανιώσει για κάποιες από τις δημοσιεύσεις του, που προκάλεσαν αρνητικά σχόλια. «Είχα μία συζήτηση πρόσφατα σχετικά με κάποια post που είχα κάνει πριν μερικά χρόνια στο Twitter στα οποία ο κόσμος είχε αντιδράσει αρνητικά. Δεν είχα καταλάβει ότι κάποια πράγματα μπορεί να έχουν διαφορετική και διπλή σημασία. Ένιωσα πολύ άσχημα όταν συνειδητοποίησα την άλλη έννοια που μπορεί να είχαν αυτά που είχα γράψει και αναγκάστηκα να τα σβήσω. Φυσικά και απολογούμαι που έκανα κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Έχω κάνει κάποιες τοποθετήσεις στο παρελθόν που ίσως δεν ήταν δίκαιες, δεν ήταν σωστά εκφρασμένες», τόνισε επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να καταλήξει: «Αλλά ξέρεις… είμαι και εγώ άνθρωπος και κάνω λάθη και γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτά. Θα προσπαθήσω να κάνω λιγότερα στο μέλλον. Ξέρω ποιες είναι οι αξίες μου. Οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν τι εννοώ και πώς είμαι στη ζωή μου, πώς προσεγγίζω τα πράγματα που έχουν σημασία στη ζωή μου. Αλλά, ναι, αυτό πρέπει να το δείχνω και μέσα από τα social media».