Διαχυτικοί στα μπουζούκια - Τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές πρώην παίκτριας του Survivor με τον σύντροφό της

Σπάνια τους βλέπουμε μαζί

Η Σόφη Πασχάλη εδώ και καιρό είναι σε σχέση με τον Νίκο Πάτα, ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πολύ σπάνιες. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, όμως, τους "τσάκωσε" στα μπουζούκια, και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Απέργης και ο Θοδωρής Φέρρης.

Εκείνη είχε ντυθεί στα λευκά, με ένα άκρως εντυπωσιακό σετ που αναδεικνύει την σιλουέτα της. Είχε επιλέξει μία λευκή σατέν μίνι φούστα και ένα τοπ με πούπουλα από πάνω στο ίδιο χρώμα που έκανε την απόλυτη αντίθεση με το μαύρισμά της, χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ στον λαιμό, τα χέρια και τα αυτιά της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους.

Οι τρυφερές στιγμές της Σόφης Πασχάλη με τον σύντροφό της στα μπουζούκια

Εκείνος, από την άλλη πλευρά, φορούσε λευκό παντελόνι και μαύρο t-shirt και κρατούσε την καλή του από το μπράτσο κατά την είσοδό τους στο μαγαζί. Αργότερα, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα οι δυο τους εντοπίστηκαν σε πολύ τρυφερά τετ α τετ, με τον ίδιο να φιλάει την πρώην παίκτρια του Survivor στο μάγουλο, όσο εκείνη τραγουδούσε και χόρευε μπροστά του.

Δείτε επίσης: "Ζαλίζει" το καλλίγραμμο κορμί της - Είναι "πέτρα" ακόμα στις αρετουσάριστες φωτογραφίες

Στην Σόφη Πασχάλη αρέσει να προσέχει την εμφάνισή της και, όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, κάνει και αισθητικές επεμβάσεις, ώστε να αισθάνεται πιο ανανεωμένη και πιο ωραία από ποτέ, όμως, τόνισε πως δεν τις αρέσουν οι υπερβολές.

Μάλιστα, αποκάλυψε δημόσια την ηλικία της, χωρίς κανένα δισταγμό και μίλησε και για την δημιουργία οικογένειας, κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε στο μυαλό της. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τις πλαστικές είπε: «Κάνω γενικά. Δεν είμαι καθόλου αρνητική σε τίποτα το οποίο δεν είναι extreme, είναι τόσο όσο και επιφέρει ένα ωραίο αποτέλεσμα» και επισήμανε πως είναι 45 ετών.

Και στη συνέχεια δήλωσε για την οικογένεια: «Τώρα ξεκινάω και το σκέφτομαι. Μέχρι τώρα, δεν το σκεφτόμουν».