Μαρία Σολωμού: Με μικροσκοπικό μπικίνι στη Σαντορίνη - Η βουτιά στην ιδιωτική πισίνα του ξενοδοχείου που μένει (Βίντεο)

Η ανάρτησή της από τις διακοπές της

Instagram / Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχει επιλέξει ως προορισμό της την Σαντορίνη. Μένει σε ένα πολύ εντυπωσιακό ξενοδοχείο με ιδιωτική πισίνα στο δωμάτιό της και αναρτά διάφορες φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από εκεί.

Την Τρίτη 30 Ιουλίου, μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου δείχνει πως προσπαθεί να κάνει την βουτιά της, γιατί το νερό είναι κρύο. Φοράει ένα πορτοκαλί μπικίνι και εντυπωσιάζει με το σώμα και τις αναλογίες της, αφού έχει γυμνασμένα πόδια και γράμμωση στην κοιλιά στα 49 της.

Δείτε επίσης: Φαίνεται 30 αλλά δεν είναι - Η ηλικία, η καταγωγή και οι διάσημοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της

Η ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού με μπικίνι στη Σαντορίνη

Πάντα πρόσεχε πολύ τον εαυτό της με διατροφή και γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Αυτό άλλωστε της αναφέρουν και όλοι στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, με την ίδια να γράφει στην λεζάντα: «Το χρονικό μιας βουτιάς …… (Έκανα μια ώρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)».

Δείτε επίσης: Η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του Mente Fuerte - Με crop top και κοντό σορτσάκι δίπλα του


Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Αντίπαρο, με την ηθοποιό να δηλώνει ανοιχτά πως ο γραφικός προορισμός των Κυκλάδων της έχει κλέψει την καρδιά.

Αυτό μαρτυρούν και οι πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media. Η Μαρία Σολωμού μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της, εσχάτως και από τις διακοπές της στην Αντίπαρο. Έτσι στην πρόσφατη της ανάρτηση, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, δίνοντάς μας μια γεύση από τις αξέχαστες διακοπές της στην Αντίπαρο μαζί με αγαπημένους της ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού: Στο πλευρό του Mente Fuerte στην πρόσφατη συναυλία του – «Έλαμπε» στο κοινό!

Στις εικόνες βλέπουμε τη Μαρία Σολωμού να ποζάρει με το μαγιό της, εντυπωσιάζοντας τους followers της με το καλλίγραμμο σώμα της. Οι θαυμαστές της δεν παρέλειψαν να την αποθεώσουν στα σχόλια.

«ANTIPAROS. Μα πείτε μου... υπάρχει καλύτερο νησί; Όχι, θα πω εγώ!» έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα της ανάρτησής της, εκφράζοντας την αγάπη της για το νησί.