Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η σύζυγός του σήκωσε πανό στις κερκίδες και του ανακοίνωσε το φύλο του μωρού τους - Συγκίνηση στην απονομή χάλκινου νικητή

Έτρεξε να την φιλήσει αμέσως!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου στο Παρίσι με μία τελετή έναρξης που συζητήθηκε πολύ έντονα στα social media (δείτε εδώ γιατί) και παρόλο που έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του πρώτου αθλήματος, έχουμε ήδη ζήσει μεγάλες συγκινήσεις.

Οι Έλληνες αθλητές έχουν δείξει τρομερό σθένος και ο κόσμος τους αποθεώνει κάθε φορά (δείτε εδώ τον σάλο που δημιουργήθηκε με την Δώρα Γκουντούρα), ωστόσο την Τρίτη 30/7 ένα σκηνικό έκανε τον κόσμο να "λυγίσει" στις κερκίδες με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό πρωταθλητής της κολύμβησης, Ράιαν Μέρφι.

Η στιγμή που αθλητής έμαθε το φύλο του μωρού του στην απονομή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην απονομή για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στα 100 μέτρα ύπτιο, η σύζυγός του, Μπρίτζετ Κόντινεν, που τον παρακολουθούσε από μακριά στα καθίσματα του σταδίου, σήκωσε εκείνη την ώρα ένα πανό και αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της στο κοινό, αποκάλυψε στον καλό της το φύλο του μωρού.

Εκείνος αμέσως έτρεξε να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει συγκινημένος και λίγο αργότερα δήλωσε στα ξένα Μέσα: «Γύρισα πίσω και η Μπρίτζετ κρατούσε μια πινακίδα και έγραφε “Ράιαν, είναι κορίτσι”. Έτσι έμαθα το φύλο. Και οι δύο πιστεύαμε ότι θα ήταν αγόρι».