Άφησε τον αγώνα στη μέση η Άννα Κορακάκη: «Έχω πάρα πολλά θέματα... Συγγνώμη!» - Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Το Σάββατο 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για το αεροβόλο πιστόλι Γυναικών στα 10 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι, όπου συμμετείχαν δύο Ελληνίδες αθλήτριες στα προκριματικά. Ο λόγος για την Άννα Κορακάκη, η οποία έχει στεφθεί δύο φορές Ολυμπιονίκης, αλλά και η Χριστίνα Μόσχη. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφεραν προκριθούν και να περάσουν στον τελικό.

Η Χριστίνα Μόσχη κατέλαβε την 29η θέση με 569 βαθμούς και η Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε την προσπάθειά της τη στιγμή που είχε ξεκινήσει η τέταρτη σειρά βολών με αποτέλεσμα να καταταγεί 44η και τελευταία. Η τελευταία, λίγο αργότερα, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και εξήγησε τι συνέβη, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε επίσης: Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz για την αθλήτρια - Το ανακοίνωσε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου δείχνοντας το μονόπετρο

Τα κλάματα της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είχα ένα πάρα πολύ δύσκολο βράδυ. Ξαγρύπνησα. Τόλμησα να κάνω τη διάγνωση, γιατί το παθαίνω συχνά πυκνά... Έχω ιγμορίτιδα και νομίζω ότι και μέσα στον αγώνα πρέπει να ανέβασα δέκατα ή πυρετό. Είμαι πάρα πολύ καταβεβλημένη. Ξεκίνησα από χθες τα αντιπυρετικά, παυσίπονα και τώρα μετά τον αγώνα την αντιβίωση, γιατί έχω και ένα δεύτερο αγώνισμα και θέλω να ανακάμψω. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, κάτι που δεν περιμέναμε και πολύ κακό timing, γιατί εδώ και πολλούς μήνες έχω πάρα πολλά θέματα... Συγγνώμη!», είπε αρχικά και έβαλε τα κλάματα.

«Έχω πάρα πολλά θέματα. Το παλέψαμε πάρα πολύ. Το κυριότερο ήταν, που δεν το προλάβαμε για τους Ολυμπιακούς... είναι ένα θέμα στα μάτια μου, μια δυσλειτουργία που ξεκίνησε σιγά σιγά. Δεν ήταν το πρώτο που αντιληφθήκαμε ότι έφταιγε και πήγαμε στα τεχνικά ζητήματα. Φάγαμε πολύ χρόνο σε εκείνα, μέχρι που το ανακαλύψαμε πολύ κοντά στους Ολυμπιακούς και δεν είχαμε χρόνο να το φτιάξουμε. Τους τελευταίους 4 5- μήνες δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και με τον πυρετό δεν μπορούσα να τελειώσω κιόλας τον αγώνα κι ας μην ήταν το αποτέλεσμα το αναμενόμενο και αυτό που θέλαμε. Γιατί το ξέραμε από πριν δυστυχώς... Θα βάλω τα δυνατά μου για τα 25 μέτρα. Κάνουμε κάποιες εξετάσεις και δεν υπάρχει κάτι παθολογικό, ωστόσο υπάρχει ένα θέμα με την εστίαση το οποίο δεν το έχουμε εντοπίσει τι ακριβώς συμβαίνει», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Άννα Κορακάκη - «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στόχος μου είναι η δημιουργία οικογένειας»