Δυσάρεστη ανακοίνωση για αγαπημένη ηθοποιό - «Από αύριο φεύγω από τα social media...»

Το εξομολογήθηκε με μία τελευταία ανάρτηση στο Instagram

Κατά καιρούς διάφοροι διάσημοι της εγχώριας showbiz έχουν απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα από τα social media και ορισμένοι το έχουν ανακοινώσει, όπως για παράδειγμα η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ άλλοι το έχουν κάνει αθόρυβα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και η Κόρα Καρβούνη, η οποία την Τρίτη 23 Ιουλίου αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα απέχει για λίγο καιρό.

Δεν εξήγησε ακριβώς ποιος είναι ο λόγος, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να θέλει να κάνει ένα διάλειμμα λόγω καλοκαιριού, καθώς και την επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει εκείνη θα εργάζεται και θα ασχολείται εντατικά με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel, επομένως χρειάζεται χρόνο για λίγη ξεκούραση και αφοσίωση στον εαυτό της και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Με τύπου αρχαιοελληνικό μάξι νυφικό φόρεμα - Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Κόρα Καρβούνη


Η ανακοίνωση της Κόρας Καρβούνη για την αποχή της από τα social media

«Αγαπητοί μου φίλοι, από αύριο φεύγω από τα social media. Αφήνω λίγο χρόνο because you never know! Όποιος με ψάχνει, ας απαντηθούμε τυχαίως στον δρόμο να τα πούμε. Σας φιλώ», έγραψε χαρακτηριστικά. Σε πολλούς θα λείψει και ίσως γι' αυτό κάποιοι θαυμαστές της να στενοχωρήθηκαν, όμως δεν είναι απίθανο να επανέλθει.

Η υπόθεση της σειράς του ΑΝΤ1

Κηφισιά 1928. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Ομως, εκείνος δεν πείθεται. Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της, είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράστη.

Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών. Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας, μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Οταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητά του, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει κι ένας αστυνομικός σε δυσμένεια.

Δείτε εδώ το πρώτο trailer και κάποιους από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του cast.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24